Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00

Adria Mobile Homes

Forhandler af Adria Mobile Homes

Tag på ferie i et mobile home fra Adria. Vores mobile homes adskiller sig fra de andre ved at være dét mere luksuriøse og komfortable. Du kan være sikker på at når du vælger et mobilehome fra Adria så føles det ikke som et mobile home som du kender det, men mere som et luksuriøst hotelværelse. Det giver den samme frihed, som en campingvogn, men med flere funktioner og større komfort. I store træk er et mobile home nemlig bare et lille hjem, som har alt hvad du har brug for i hverdagen. Den eneste rigtige forskel er, at den er flytbar og du derfor nemt og problemfrit kan flytte dit mobile home, når du ønsker det.

 

Hvad er et mobile home eller et mobilt hjem

Når vi snakker mobile homes, så skal du forestille dig at du løfter hele dit hjem op, komprimerer hvert rum til halv størrelse og sætter det på hjul. Det giver et meget godt billede af hvad Adria mobile homes kan formå. Alt afhængigt af hvor luksuriøst du bor, kan du så gange det op eller ned.

Når du så har løftet det op på hjul, så kører du et flot sted hen og stiller hjemmet. Det er en lidt mere besværlig proces så der hvor du stiller dit mobile home, skal du gerne kunne se dig selv være mere eller mindre fast i en længere periode. Men det er super bekvemmelige forhold og der er masser af plads samtidig. Pladsen er især godt givet ud til de personer som synes campingvognen er lige lille nok. Og for de personer som ønsker at være flytbare, men samtidig gerne vil bo det samme sted i en lidt længere periode, end man for eksempel gør med en campingvogn.

Et mobile home er derfor det rigtige valg for dig, der enten gerne vil holde ferie det samme sted, i en længere periode. Eller dig der mangler et mere permanent hjem, men samtidig ønsker at have muligheden for at flytte nemt og hurtigt.

 

Vores forskellige modeller

Udvalget af mobile homes er steget de sidste par år, da det bliver et mere og mere populært valg, når der skal holdes ferie. Hos Camping-Specialisten.dk Aarhus har vi 4 af de bedste mobile homes fra Adria i forskellige prisklasser. Der er noget i alle prisklasser og for alle behov, så uanset om du ønsker 5-stjernet luksus eller et mere beskedent mobile home, der stadig indeholder, alt hvad du har brug for, så er vi sikre på at vi har det rigtig til dig.

 

 

Officiel forhandler af Adria mobile homes


Camping-Specialisten.dk Aarhus er officiel forhandler af Adria Mobile Homes. Vi er meget stolte over den titel og behandler den med største respekt. Det er trods alt verdens førende mærke indenfor campingvogne vi markedsfører.

Intet andet mobile home giver den samme frihed og luksusoplevelse som et Adria designer mobile home. Med et mobile home fra Adria får man følelsen af luksusferie med en særlig følelse af glamour og luksus som en eksklusiv hotelsuite - lige der i naturen!

Hvis du heller ikke helt kan forestille dig hvordan det må være, så kom forbi vores butik i Ormslev og oplev atmosfæren. Du kan også se mere på Adria officielle hjemmeside som du finder link til lige nedenfor her:

Klik her for at se mere

Eller du kan kontakte Steen Overgaard på mail Steen@cgo.as

 

Billede galleri af Adria Mobile Homes

Previous Next
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv