Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00

Brenderup trailere - Salg af nye og brugte i Aarhus og Silkeborg

Camping-Specialisten forhandler et stort udvalg af Brenderup trailere, som er kendt for trailere i dansk kvalitet, der rækker fra små hobbytrailere til store maskintrailere og bådtrailere. Uanset om du er gør-det-selv handyman eller skal bruge trailer til erhverv, har Brenderup en trailer til dig. I vores afdelinger i Aarhus og Silkeborg finder du altid et stort udvalg af Brenderup trailere.

Fordele ved Brenderup trailere

Den høje kvalitet
Brenderup lægger ikke skjul på kvaliteten af trailere og rækken af funktioner og detaljer, som de har brugt mange års hårdt arbejde på at udvikle og finpudse. Udover den høje kvalitet i Brenderups komponenter og deres nøje udvalgte leverandører, er deres galvaniserings- og passivationsprocesser nogle af de ting, de er allermest stolte af. Disse detaljer er dét, som gør trailere fra Brenderup pålidelige, funktionelle og moderne.

Pålidelig distribution og support
Når du har købt en trailer fra Brenderup, er du fuldt klædt på til enhver transportopgave. Udover gode køreegenskaber kan du forvente dig det allerbedste inden for distribution og god support. Det er meget nemt at få adgang til reservedele til Brenderups trailere. Hos Camping-Specialisten kan du skrive dig op til en gratis serviceaftale, hvor du får tilbud og service på eventuelle reparationer på din trailer.

Varmgalvaniserede trailere
Mange af Brenderups trailere er varmegalvaniseret, som giver dig en højere beskyttelse mod korrosion. Varmegalvanisering er en del af den høje kvalitet, som de er kendte for. Billigere trailere fra andre mærker er ofte forgalvaniseret eller koldvaniseret. Varmgalvaniserede trailere fra Brenderup giver en dybere kemisk binding og stærkere beskyttelse mod korrosion/rust.

Passivering og beskyttelse
Oven på laget af galvanisering er der et let lag af passivering, som giver ekstra beskyttelse, der bevarer trailerens overflade og giver ekstra glans til trailerens finish. Ofte finder du passivering på Brenderups bådtraileres stel/chassisen. Men beskyttelseslaget forekommer også på mange andre trailere i Brenderups trailersortiment.

Certificeret og godkendt af EU
Brenderup fokuserer på at forbedre og udvikle alle processer i trailerproduktionen, og sætter mål og handlingsplan for opfølgning og forbedringer til deres produktion. Brenderup er godkendt iht. EU-forordningen med kvalitetsgodkendelse (ISO 9001 2015) og miljøgodkendelse (ISO 14001 2015). Yderligere bliver alle Brenderups produkter kontrolleret, kvalitetstjekket og godkendt af uddannet personale, der sikrer, at produktets kvalitet lever op til Brenderups høje krav.

Bæredygtig produktion
Brenderups produktion foregår på moderne produktionsfaciliteter og i et sikkert arbejdsmiljø. Medarbejderne er dedikerede og erfarne og har fokus på at forbedre indsatsen og anvende LEAN-produktionsmetoder. Brenderups ambitioner er, at produktionen skal foregå med minimal påvirkning på miljøet. Du kan læse mere om Brenderups bæredygtighed her.

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

 

Siden 1936 har Brenderup produceret trailere med fokus på kvalitet. Der har altid været fokus på, at trailerne skal udstyres med endnu flere funktioner og detaljer. Deres udvalg af produkter er vokset til alle typer af transport. Brenderup er Skandinaviens førende producent af trailere med fokus på pålidelighed, funktionalitet, moderne design og sikkerhed. Brenderup beskriver deres trailere som "Din bedste ven på vejene" på grund af trailernes pålidelighed, trofasthed og fleksibilitet. Brenderups største mål er at løse alverdens transportopgaver. Brenderup producerer flere typer af trailere, der varierer fra de almindelig "hus og have" trailere til bådtrailere og store autotransportere. 

Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den trailer, der passer bedst til dit behov. Besøg os i butikkerne eller kontakt os her.

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv