Campingvogn på værksted - Service og reparation

Service:

Hos Camping-Specialisten.dk har vi et campingvogns værksted på i alt 1550 mfordelt på vores to lokaliteter i Aarhus og Silkeborg. Vores topmoderne værksted er udstyret med bremseprøvestand, vægt mm. Derfor har vi mulighed for at tilbyde dig service og reparationer af enhver art.

Reparation

Vi reparerer både campingvogne, teltvogne og trailere, så kom ud til os, hvis du har fået en skade. Vi udfører reparationer på alle mærker på begge vores værksteder, både i Aarhus og i Silkeborg.

Skader

Har du fået en skade på din campingvogn? Så tag kontakt til vores værksted, som står klar til at guide dig videre, samt få udbedret skaden.

Ekstra udstyr

Vi kan også montere ekstra udstyr på din campingvogn:
En mover, så din vogn er lettere at bugsere rundt med, eller en aircondition, så du ikke har det for varmt  eller en cykelholder, så du kan tage cyklerne med camping eller....
Se dette og andre ting, samt priser i vores Ekstra Udstyrs Katalog her

Reparation og reklamation

Vi står klar med er stærkt team, så, uanset om din vogn eller trailer har fået en skade, skal til service, monteret ekstra udstyr eller have et råd står værkstedet klar til at hjælpe.

Værkstedet Camping-Specialisten

Skader og forsikringsskader

Har du været uheldig, at få skadet din campingvogn, så kontakt vores skadecenter og få udbedret skaden professionelt. Er det en større skade, tilbyder vi at vinteropbevare din campingvogn.

Værkstedet Camping-specialisten silkeborg

Book tid

Vælg den afdeling du gerne vil have din vogn på værksted hos. Der kan du book tid på vores værksted, enten med vores online formular, eller ved at kontakte værkstedet på telefon eller mail.

Værkstedet Aarhus Værkstedet - Silkeborg

Brug formularen herunder til at forspørger på en tid på værkstedet. Du vil hurtigst muligt få svar tilbage, om vi har tid på det ønskede tidspunkt.

Tidsbestilling

DK
Din vogn
Dig
Dig
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv