Vi har lukket på gensyn på mandag kl. 11:00
Vi holder lukket søndag Pinsedag, men åbner igen mandag 2. Pinsedag 11-16
Lukket pinsedag
Vi har lukket på gensyn på mandag kl. 11:00
Vi holder lukket søndag Pinsedag, men åbner igen mandag 2. Pinsedag 11-16
Lukket pinsedag

Service og reparation af autocamper og campingvogn

 

 

Blandt Danmarks dygtigste værksteder

Vi vil nødig prale, men på Camping-Specialistens værksteder i Aarhus og Silkeborg finder du kun dygtige og dedikerede serviceteknikere med mange års erfaring. Vi holder vores viden og ekspertise skarp med løbende efteruddannelse, og vi nøjes i al beskedenhed ikke med 'godt nok' - alt skal være helt og aldeles i orden.

Derfor er vores i alt 1550 m2 værksteder også udstyret med branchens bedste værktøjer til at servicere, reparere og montere ekstraudstyr på alle mærker af autocampere, campingvogne m.m. - bl.a. KABE, Adria, Knaus, Weinsberg, Bürstner, Tabbert, Silverline, Sprite og mange flere.

Hos os er din vogn i trygge hænder

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.


 

Specialister i skader og forsikringsskader 

Har du fået skadet din autocamper eller campingvogn, står vores skadecenter klar til at hjælpe, så din vogn bliver så god som ny. 

Vores skadecenter arbejder sammen med stort set alle forsikringsselskaber og får hurtigt og professionelt udbedret skaden. Er det en større skade, tilbyder vi at vinteropbevare din vogn. 


 

Service - kør afsted med ro i maven 

Hos Camping-Specialisten går vi op i ferieglæde. Med et service forebygger du, at den gode feriestemning spoleres pga. en brist, der kunne have været undgået med et eftersyn. 

Vi udfører naturligvis også gastest, fugttest, tæthedssikringer, brugtvognstest, bremseeftersyn samt udskifter glykol i Alde Centralvarme. 

- Så du kan roligt trille afsted med to tons til Torino! 


 


:

Vi skaffer alt i reservedele og ekstraudstyr

Hos Camping-Specialisten har vi et bredt udvalg af reservedele til både din autocamper og campingvogn. Og det vi ikke allerede har på lager, skaffer vores reservedelsspecialist hjem til dig. 

Vi montere også ekstraudstyr på din autocamper eller campingvogn, der gør din ferie lige dét bedre og mere komfortabel - fx en mover til din campingvogn så den er lettere at bugsere rundt med, aircondition så du ikke får det for varmt, en cykelholder så du kan tage cyklerne med på camping, osv. Mulighederne er mange . Se vores ekstraudstyrskatalog her. 

For reservedele til din autocamper eller campingvogn, kontakt Morten Overgaard

Morten Overgaard
Lageransvarlig

97 12 53 66 
lager@camping-specialisten.dk 


 

Tidsbestilling

DK
Din vogn
Dig
Dig

Værkstedet Aarhus

Værkstedet Silkeborg

 

 

Garanti og reklamationer

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv