Adria Mobile Home - AURORA

Tidløst design

Aurora er et helt nyt mobile home ideelt til ophold hele året. Et nyt, moderne og indbydende design for folk, der kan lide at leve godt. Aurora er på alle måder en opgradering i forhold til almindelige mobile homes. Energieffektiv, med en robust konstruktion og lavet af holdbare materialer. En symmetri i linjer og et behageligt interiør gør Aurora til det perfekte hjem for dem, der søger det gode liv.

 

Udvendig

Aurora er inspireret af tendenser inden for moderne arkitektur. Alle eksterne elementer har form of funktion i et harmonisk og elegant, tidløst design. Vælg mellem en række beklædningsmaterialer af høj kvalitet, for at designe dit eget hjem. Indenfor kan du nyde masser af naturligt lys leveret af en dobbelt panoramadør og store vinduer. Den forstærkede trækonstruktion er garanti for ro i sindet og placering, selv på udfordrende steder og uanset vejrforhold.

Indvendig

Familien og gæster vil sætte pris på det åbne, centrale rum med integreret køkken, der er fuldt udstyret til at tilberede store familiemåltider eller underholde dine gæster. Rummelige værelser med masser af opbevaring giver hver person en afslappende oase.
Det moderne badeværelsesdesign er stedet, hvor du kan forberede din krop og sjæl til de gode tider fremover.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv