SPRITE - med en perlerække af ekstraudstyr

Med BaseCamp går Sprite helt nye veje

BaseCamp er aerodynamisk og sporty i udseendet. Her får du en rejsevogn med hele chassiet i GFK "glasfiber", så den er beskyttet mod vind og vejr.

Læs mere om standardudstyret hos Basecamp caravans.

 

 

Grundrids på BaseCamp

 

 

Mondial er den helt nye model i Sprite-serien

Mondial kommer i fire forskellige grundrids og interiøret i lyse og hvide farver, der får vognen til at føles mere rummelig og rar at være i.
Vognen har mange nye, fine tiltag, såsom ny front med tre vinduer, bageovn, Ultra Heat, Radio med Bluetooth og to USB-stik.

Sider, gulv og tag er bygget i GFK, som sikrer vognen mod utilsigtet vandindtrængen. Det er netop en af de detaljer ved Sprite-vognene, som giver dig som kunde en tæthedssikring på op til 10 år, hvis du følger fabrikkens anvisninger for service og eftersyn. Sprite Modial serien garanterer dig - takket være SMART++ konstruktionen, den nyeste teknologi inden for caravanbranchen - en campingvogn, der er modstandsdygtig overfor fugt og vandindtrængen. 

Læs mere om standardudstyret hos Mondial caravans.

Grundrids på Mondial

420 SE
450 SE 
470 SE

 

 

Modellerne er produceret med den nyeste opbygning i 100% fugtbestandigt materiale. Fabrikken har opfundet en ny teknologi, de kalder "PURE".
 

PURE teknologi

De nye campingvogne er bygget på et stærkere karosseri, der gør modellen mere vridningsstabil. Vægge og tag er 100% fugtbestandigt, så der ikke trænger fugt ind fra ydersiden til indersiden af vognen. Taget er som standard GFK, som sikrer bedre mod haglskader.

Et engelske adelsmærke

I mere en 60 år har SPRITE udmærket sig ved at have fokus på design og komfort. Fabrikken laver særdeles lækre rejsevogne af engelsk adelsmærkestil og stikker lidt af fra konkurrenterne i deres evige produktudvikling.
De nye Cruzer og Alpine Sport produceres i England.

Cruzer SR

SPRITE Cruzer SR en luksusvogn med udstyr i bedste klasse og kvalitet. Hynder er med springindlæg og de faste senge er med koldskumsmadrasser. Derudover har vognen bl.a. AL-KO stabilisator, radio/CD/MP3 afspiller, microovn, elektrisk kogeplade og grill-ovn.

Læs mere om standardudstyret hos SPRITEcaravans.

Isoleret i klasse 3

Cruzer SR er isoleret i klasse 3, så selvom udendørstemperaturen rammer -15 grader, kan den stadig levere en indendørs temperatur på 20 grader.

SPRITE Cruzer SR fås i 5 størrelser og indretninger:

  • Cruzer 460 - stort bad
  • Cruzer 470 - dobbeltseng på tværs
  • Cruzer 480 - fransk dobbeltseng
  • Cruzer 492 - 2 store enkeltsenge
  • Cruzer 495 - fransk dobbeltseng


Alpine Sport

Samme elegance som Cruzer, men i en mindre udgave. Serien byder på et omfattende køkkenmodul, som i flere tilfælde kan måle sig med stil og komfort fra madlavningen derhjemme. Vognen har fuldt integreret vinduer foran, stort panorama tagvindue og glatte udvendige plader.  

Se mere om udstyret for Alpine Sport.

Lettere vægtklasse

Alpina Sport er en lettere vægtklasse end sin storebror SPRITE Cruzer. Trods en perlerække af udstyr leveres Alpine Sport til en konkurrencedygtig pris. Vognens aerodynamik, teltskinne og belysning er meget stilligt indarbejdet i hele designet.

Alpine Sport fås i 5 størrelser og indretninger:

  • Alpine Sport 370 EK - kompakt endekøkken
  • Alpine Sport 400 TF - dobbeltseng på tværs
  • Alpine Sport 420 CT - stort bad
  • Alpine Sport 470 CF - fransk dobbeltseng
  • Alpine Sport 510 KF - fransk dobbeltseng og stort køkken 

Se de nyeste kataloger

Du kan finde de nyeste Sprite kataloger på linket her:

> Sprite kataloger


Forhandles i følgender afdelinger:

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv