Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00

Knaus - Den bedste måde at opdage verden på

Hvad forbinder os og bringer os frem til målet 

Siden 1960 har Knaus med stor passion sikret mindeværdige ferieminder. KNAUS stræber ikke kun efter at møde dine forventninger, men også at overgå dem. De fortsætter med at innovere og introducere nye teknologier for at tilbyde en unik ferieoplevelse. Hver campingvogn bærer præg af dedikerede medarbejderes præcision og mere end seks årtiers erfaring inden for campingvognsbranchen. Uanset om du er på udkig efter en brugt Knaus campingvogn eller en ny model, kan du være sikker på, at du får en vogn, der er bygget med præcision og passion.

Din Knaus Forhandler

Som din Knaus forhandler, er vi stolte af at præsentere et bredt udvalg af KNAUS campingvogne og autocampere. Uanset om du er på udkig efter en Knaus campingvogn forhandler eller ønsker at se vores udvalg af brugte modeller, er vi her for at hjælpe. Vores team af eksperter er altid klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem processen med at finde den perfekte vogn for dig.

 

KNAUS bygger møbler, som skaber et godt indeklima 

Kravene til møblerne i campingvognene er meget høje. Der bliver anvendt materialer af høj kvalitet, robuste konstruktioner og teknologier.

Et sundt og behageligt indeklima afhænger i høj grad af god luftcirkulation. Møblerne er designet med ventilation, hvilket sikrer, at varmesystemet fungerer optimalt. De specielle ventileringsåbninger sikrer en effektiv varmecirkulation, hvilket resulterer i en behagelig temperatur inde i vognen.

 


Nyheder KNAUS campingvogne 2024

Style-opdatering til den praktiske edition-model: SPORT&FUN BLACK SELECTION som kombinere den elegante campvolo grå med sorte highlights. 

Ingen kompromisser. Til gengæld en maksimal rækkevidde. Ingen begrænsninger. Endelig en campingvogn til e-mobilitet. 

Den nye YASEO - højdepunkter 

  • Større brugsareal på en mindre grundflade 
  • Multifunktionelt interiør 
  • Siddekomfort bliver til sovekomfort 
  • Gasfri teknik som derhjemme 
  • Multifunktionel opbevaringsplads 
  • Slide-badet kan meget let udvides til et fuldt funktionsdygtigt brusebad 
  • Optimeret til el-biler 
  • Strøm på 2 måder - landestrøm eller V2L-tilslutning 
  • Kompakt vogn, rummeligt læsserum 
  • Uafhængig som med en autocamper 


Skal du kigge mere på KNAUS campingvogne

Vi sælger både nye og brugte KNAUS campingvogne, så uanset om du leder efter den nyeste model med alle moderne bekvemmeligheder eller pålidelig brugt vogn, der har bevist sin værdi på vejen, har vi noget for dig. Vores udvalg er nøje udvalgt for at sikre, at hver vogn lever op til KNAUS' høje standarder for kvalitet og design. 

Hvis du vil have inspiration eller se flere billeder af KNAUS modeller, kan du dykke ned i vores nyeste katalog fra KNAUS. Her vil du finde detaljerede beskrivelser, specifikationer og smukke billeder, der vil give dig en fornemmelse af, hvad det vil sige at eje en KNAUS campingvogn. Uanset om du er en erfaren campist eller nybegynder, er vi sikre på, at du vil finde noget der fanger dit øje: Nyeste katalog fra KNAUS . 

Du kan også konfigurer din egen KNAUS campingvogn her: Lav din egen KNAUS campingvogn

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv