Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00

Selandia Trailer

Stort udvalg af Selandia trailere

Selandia har en bredt udvalg af trailere - lige fra den helt ordinære husmandstrailer til undervognen, der skal fragte din båd. Vi forhandler flere løsninger, og kan derfor dække efterspørgsler fra både erhvervslivet og fritidsfolket. Se vores udvalg af trailere eller se vores udvalg af trailere i butikkerne.  

Udvalg af Selandia trailere:

 

Autotrailer

En autotrailer fås i længdemål fra 2,94 m. til 8,80 m. Den ordinære Selandia MSX 3000 er en kombineret auto- og maskintrailer. Har du behov for at fragte større gods, anbefaler vi Selandias LE Manns serien eller BORO Indiana. Disse modeller har plads til to biler.

Boogietrailer

Vi har flere trailere med boogiehjul og trailere med vippelad. Fordi konstruktionen hos boogietraileren giver bedre køreegenskaber, anbefaler og sælger vi denne model til alle kundegrupper. Totalvægten er fra 750 kg. til 3000 kg. og findes i modeller med sider og presenning. 

Bådtrailer

Selandia bådtrailere kan transportere alt fra kanoer og vandscootere op til de større kølbåde. Alle bådtrailere kan leveres med ekstraudstyr som næsehjul, koblingslås, reservehjul og ekstra sidehjul.

 

 

Cargotrailer (lukket trailer)

Cargotrailere fås i længdemål 1,76 m. til 6,50 m. Cargotrailer anvendes ofte som trailer til messe, værksted, promotion eller flytning. Model og størrelse afhænger af, hvilken anvendelse du har behov for. Placeringen af dørene er forskellig, om traileren skal anvendes til flytning eller udstilling og promotion. Der kan tilkøbes ekstraudstyr til de fleste modeller.

Hundetrailer

En hundetrailer fås i længdemål 1,42 m. til 2,41 m., leveres i glasfiber eller finér og kan laste fra 1-4 hunde afhængig af model. Der er taget højde for alle sikkerhedsforanstaltninger som dørsikringer, udluftning og tilpas afmålt plads, også til større hunde. Alle modeller har en totalvægt på 759 kg.

Fritidstrailer (hobbytrailer)

I takt med behovet inden for fritidsbrug af trailere har Selandia udvidet sortimentet af fritidstrailere - også kaldet hobbytrailere. Ladmål på en fritidstrailer er fra 1,51 x 1,01 m. til 3,05 x 1,50 m. Totalvægten er mellem 500 kg. og 900 kg., og kan fås som 1-akslet eller 2-akslet. Nogle modeller fås også med bremse og lad-tipfunktion.

 

Få din nummerplade til påhængskøretøj hos os

Vi kan levere din trailer omgående, da vi er nummerpladeoperatør. Pris for nummerplade: DKK 790,-

 

Finansiering

Alle trailere under prisen DKK 100.000,- kan finansieres uden udbetaling. Vi kan også tilbyde leasing på gode vilkår.

Kontakt os for at høre mere om finansiering

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv