Tabbert - Øjeblikkets skønhed

Mærk livet - hvert øjeblik 

Mere fleksibilitet, mere frihed og den tilfredsstillende følelse af at være i egne rammer - Det er præcis de værdier TABBERT påskønner. I anledning af TABBERTS 70 års jubilæum er det en særlig stor glæde at præsentere en ny campingvogn, der er forsynes med banebrydende indretnings-features og designet med et helt nyt look indvendigt og udvendigt. TABBERT SENARA den nye basismodel - som fås til en skarp pris, har alsidige grundrids og et særdeles spændende design. 

Samtlige modeller i TABBERT porteføljen afspejler altid aktuelle ferie- og boligtrend. Du behøver ikke at undvære noget. Føl dig hjemme med det stilfulde og behovsorienterede indretningskoncept på TABBERT kvalitetsniveau. For kun en campingvogn, der er skræddersyet til dig, sikrer uforglemmelige øjeblikke og skaber unikke minder.

 

 

På grund af TABBERTS unikke historie står brandet for campingvogne med en enestående kvalitet, der bevarer deres værdi og for håndværksmæssigt avancerede vogne med fremragende udstyr. I 70 år har TABBERT stræbt efter kompromisløs perfektion. 

Klare vinternætter eller strålende solskin. Ferie med campingvogn kan være meget afvekslende, og TABBERT sørger for et behageligt indeklima ved enhver temperatur. Takket være isoleringen i campingvognskonstruktionen og den integrerede klimateknik, får du hjemlig varme om vinteren og holder vognen kølig på de varme sommerdage 


Nyheder TABBERT campingvogne 2024 

I anledningen af TABBERTS 70 års jubilæum er det en særlig glæde at præsentere den nye SENARA, som er med banebrydende indretnings-features og designet med et nyt look både indvendigt og udvendigt 

TABBERT SENARA basismode - til en skarp pris, alsidig og et spændende design. 

´TABBERT 2024 interiør

TABBERT SENARA - Højdepunkter

  • Banebrydende og prisbillig basismodel med alt det, der kendetegner en TABBERT 
  • Monolitisk udvendigt design 
  • Innovativt overfladedesign i interiøret 
  • Høje salon vinduer i opholdsrummet 
  • Fotovæg med baggrundsbelysning og indbydende kaffehjørne
  • Ekstra køkkenbordplade, der kan klappes op 
  • Højseng i soveafdelingen 
  • Behovsorienterede grundrids til familier

PANTIGA - 3 nye planløsninger

I dag sol, strand og hav, i morgen brede landeveje fra sted til sted. Med TABBERT PANTIGA vil du opleve en ny slags mobil feriedrøm. Fleksibel, lys og luftig - takket være deres lige så individuelle og ukonventionelle interiør og innovative tekniske udstyr, er PANTIGA-modellerne til den aktive livsstil. Nu i 3 nye planløsninger


Skal du kigge mere på TABBERT? 

Hos os tilbyder vi et omfattende sortiment af TABBERT campingvogne, både helt nye og kvalitetskontrollerede brugte modeller. 

Vi opfordre dig til at dykke ned i vores righoldige udvalg nedenfor. 

For dem, der søger yderligere inspiration eller ønsker at se et bredere udvalg af billeder fra forskellige TABBERT modeller, anbefaler vi at tage et kig i vores katalog. 

Du finde kataloget her: Nyeste katalog fra TABBERT 

Du kan også konfigurer din nye TABBERT her: Lav din egen TABBERT campingvogn


Forhandles i følgender afdelinger:

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv