Tabbert - Tradition, innovation og kvalitet

En Tabbert campingvogn er en vogn i særklasse. Alle Tabberts campingvogne er bygget op efter principperne tradition, innovation og kvalitet. Det har Tabbert stået for, siden det blev grundlagt tilbage i 1934. Lige siden dengang har man kunne se de tre grundsten i alle deres modeller af campingvogne. 

Unik i design, dynamisk, elegant og ganske ekstravagant. Tabberts designere lægger vægt på den højeste kvalitet, stabilitet og aerodynamik, når de designer en campingvogn.

Det unikke ved Tabbert campingvogne er det patenteret tag, som imponerer med en række fordele. Den største fordel ved taget er den uovertrufne støjisolation. Forskellen på et normalt tag på en campingvogn og Tabberts 58 millimeter design - som er næsten dobbelt så tykt - giver mere end bare ekstra stabilitet. I regnvejr eller haglstorm er støjniveauet reduceret med op til 9 decibel eller mere, hvilket gør en Tabbert campingvogn omkring 1,5 gange mere stille. Med andre ord kan du sove igennem hele natten, selv med et ordenligt regnvejr lige udenfor.

Når du køber en Tabbert campingvogn, får du mere for mindre. I Tabbert fås en masse standardudstyr, som er ekstra ved mange andre mærker. Du får fx GFK glasfibertag, alu-bund i gaskasse, Dometic Slim køleskab (i de grundrids hvor der er plads), Theatford bænktoilet og meget meget mere.
 

Tabbert Campingvogn 2021

De nye model 2021 Tabbert campingvogne er så småt på trapperne. Vi glæder os til at præsenterer jer for alle nyhederne.
Du kan læse mere om nyhederne i Tabbert campingvogne 2021 her.

Tabbert kataloger

Du kan på linket her se de nyeste Tabbert kataloger:

 


 

Sikkerhed først

Tabbert har altid været kendt for sin høje sikkerhedsstandart. I Tabbart model 2021 vogne tilbydes et GPS system til bekæmpelse af tyveri.

Der vil som standart i alle 2021 modeller blive indbygget en GPS enhed som kun kan fjernes ved at gøre massiv skade på campingvognen. 
Denne GPS bruger meget lidt strøm og kan køre i 3 måneder uden at du har trøm på din vogn. 

GPS'en kan man aktiverer via en App på ens mobiltelefon. Så kan man indstille til at man får en notifikation på mobilen hvis der er noget galt.


Forhandles i følgender afdelinger:

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv