Tabbert - Øjeblikkets skønhed

Design er mere end udseende

I en TABBERT er der en helt udsædvanlig symbiose mellem stil og funktionalitet. Man kan på lang afstand genkende en campingvogn fra TABBERT: Førsteklassesprodukt, som er kombineret med høje designkrav til en helt unik formgivning. 

Det helt unikke ved TABBERT campingvognene er det patenteret tag, som imponerer med en række fordele: Den største fordel er støjislationen. Forskellen på et normalt tag på en campingvogn og TABBERTs 58 mm tykkelse - som næsten er dobbelt så tykt - og giver endnu mere end bare ekstra stabilitet. Støjniveauet er reduceret med op til 9 decibel i regnvejr eller haglstorm, dette gør en TABBERT omring 1,5 gange mere stille. 

Lige meget om det er klare vinternætter eller om det er strålende solskin. Så sørger TABBERT for et behageligt indeklima. Med TABBERTs gode isolering i campingvognskonstruktionen og den integrerede klimateknik, vil din TABBERT møde dig med varme om vinteren og en kølig vogn på sommerdage.

 

 

Tabbert Campingvogn 2023

De nye 2023 Tabbert campingvogne er så småt på trapperne. Vi glæder os til at præsenterer jer for alle nyhederne.
Du kan læse mere om nyhederne i Tabbert campingvogne 2023 her.

 

 

Tabbert kataloger

Du kan på linket her se de nyeste Tabbert kataloger:
Du kan også konfigurer din helt egen Tabbert campingvogn her

 


 

Sikkerhed først

Tabbert har altid været kendt for sin høje sikkerhedsstandart. I Tabbert model 2022 vogne tilbydes et GPS system til bekæmpelse af tyveri.

Der vil som standart i alle 2022 modeller blive indbygget en GPS enhed, som kun kan fjernes ved at gøre massiv skade på campingvognen. 
Denne GPS bruger meget lidt strøm og kan køre i 3 måneder uden at du har strøm på din vogn. 

GPS'en kan man aktiverer via en App på ens mobiltelefon. Så kan man indstille til at man får en notifikation på mobilen hvis der er noget galt.


Forhandles i følgender afdelinger:

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv