Knaus - Oplev frihed, der bevæger

Din frihed er vores filosofi

Med Knaus' erfaring og modet til at gå nye veje, kombinere Knaus det velkendte med det nye. Ved produktion og udvikling af nye modeller, bliver der benyttet de mest moderne konstruktions- og fremstillingsteknikker. Kombinationen af de gennemprøvede principper og de mange innovative idéer, gør at Knaus er et af de mest succesfulde mærker i branchen og er Danmarks 3. mest solgte caravan mærke. 

Oplev blandt andet innovativ FoldXpand-bagkonstruktion, slående frontdesign, et moderne interiør og den nye gasfrie E.POWER-teknologi, i de nye SPORT- og SÜDWIND-modeller.

 

 

Knaus Sport 

Gaskassen i fronten er nem at betjene bare med en hånd, takket være den intuitive opsætningsmekanisme. Den modstandsdygtige aluminium-riflet-pladebund øger brugervenligheden, samt den særlig lave kant gør det nemt at læsse. 

I bag er der FoldXpand bagkonstruktion, som har integrert baglygte holder, hvilket giver et større indvendigt rum, men stadig samme længde.
Det særegent udseende bliver suppleret af den dynamiske trapezformet bagrude og de videreudviklet CATEYE evlution baglygter, som hat integreret fejlregulering. 

Matara Teak-dekoret kombineret med Samoa-dekoret, giver den helt perfekte hjemlige atmosfære i vognene. 
FoldXpand-bagkonstruktionen giver også mere plads i den bagerste siddegruppe, samt er siddegruppen, gjort endnu flottere af stof med indirekte belysning. 

Knaus Südwind

De nye Südwind er endnu mere markante og endnu mere robuste. De nyudviklet Pro. Tec Frame, giver den bedste stabilitet, både på farten og på stedet. 
Den nye Südwind har også fået tosidet indtræks mulighed til fortelte. 

Lige som Knaus Sport har Südwind også FoldXpand bagkonstruktion, som øger beboelsesområdet, men ikke ændre den udvendige længde. 

Den ergonomiske polstring, gør også at du sidder meget komfortabelt, selv på de lange aftener i den store siddegruppe. 

Den nye Knaus E.POWER 

Med de nye E.POWER går Knaus helt nye veje, de tilbyder nu alle fordelene ved eCaravanning: Sikker drift, mindre vedligeholdelse, samt bæredygtigt teknologi. 
Det er svært at tage hurtigere, sikrer og mere bekvemt på campingferie, end med den nye E.POWER. De gasfrie campingvogne med: 10 SPORT E.POWER SELECTION grundrids og 3 SÜDWIND grundrids. 

E.POWER højdepunkter

  • Gasfri
  • Øget sikkerhed
  • Mindre vedligeholdelse (slipper for udskiftning af gasflasker) 
  • Mere lagerplads 
  • Lavere totalvægt 
  • Nem ferie med KNAUS E.POWER-teknologi

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv