Grundet ekstraordinær travlhed, kan der forekomme længere svartider på telefon og mail
Ekstraordinær travlhed
Grundet ekstraordinær travlhed, kan der forekomme længere svartider på telefon og mail
Ekstraordinær travlhed

Knaus - Innovative campingvogne

Knaus fylder 60 år

Her i 2021 flyder Knaus 60 år. Det bliver fejret med et stort udvalg af jubilæumsmodeller. Klik her for at læse mere om de nye 2021 Knaus jubilæumsmodeller
 

Knaus campingvogne - Kvalitetsvogne de sidste 60 år

Knaus er en af de førende mærker i campingbranchen. Knaus blev grundlagt tilbage i 1961 hvor de lavede deres første campingvogn. Sidenhen er de kun blevet bedre og er blevet ved med at bygge og producere kvalitets vogne til hele campingbranchen.

Det som der kendertegner Knaus er at de altid bidrager med innovative løsninger og produkter, som deres nye Travelino, hvor kvalitet har topprioritet. Derudover har Knaus også altid været kendetegnende for smarte løsninger og gennemtænkte små finurligheder inde i vognen. Smarte udtræk hvor ekstra bordplads skabes og hævede senge som f.eks. gør at ind og udstigning bliver meget nemmere.

I 2020 står Knaus klar med 5 forskellige campingvogn modeller. Vi glæder os til at præsentere dem alle. Hver især har deres kendetegn og du kan læse mere omkring den nedenstående. 

 

Knaus campingvogn - Model sortiment

I 2020 har Knaus følgende campingvogn modeller i sortimentet:
  • Knaus DESEO
  • Knaus SPORT & FUN
  • Knaus TRAVELINO
  • Knaus SPORT
  • Knaus SÜDWIND
  • Knaus SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION

Se det nye Knaus 2020 Kataloget her.


De nye Knaus modeller er alle kendetegnende ved at have god plads, snedige løsninger som skaber mere plads eller hjælper til en bedre hverdag når du befinder dig i vognen. De snedige løsninger gælder også når man holder ind på rastepladserne for at komme til Italien eller hvorend turen nu går hen.
DESEO

SPORT&FUN

TRAVELINO

SPORT

SÜDWIND

SCANDINAVIAN SELECTION

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv