Knaus - Innovative campingvogne

Knaus fylder 60 år

I 2021 flyder Knaus 60 år. Det fejres med et stort udvalg af jubilæumsmodeller. Klik her for at læse mere om de nye 2021 Knaus jubilæumsmodeller
 

Knaus campingvogne

Knaus er en af de førende mærker i campingbranchen. Knaus blev grundlagt tilbage i 1961, hvor de lavede deres første campingvogn. Siden hen er de kun blevet bedre og ved med at bygge og producere kvalitetsvogne til hele campingbranchen.

Smart og innovative løsninger

Knaus er kendetegnet ved, at de altid bidrager med innovative løsninger og produkter. Som deres nye Travelino, hvor kvalitet har topprioritet. Knaus har altid været kendetegnende for smarte løsninger og gennemtænkte små finurligheder i vognen. Smarte udtræk hvor ekstra bordplads skabes og hævede senge, som bl.a. gør, at ind- og udstigning bliver meget nemmere.

Knaus står klar med 5 forskellige campingvognsmodeller, som hver især har deres kendetegn. Vi glæder os til at præsentere dem alle.

 

Knaus campingvogn - Modelsortiment

Knaus har følgende campingvognsmodeller i sortimentet:
  • Knaus DESEO
  • Knaus SPORT & FUN
  • Knaus TRAVELINO
  • Knaus SPORT
  • Knaus SÜDWIND
  • Knaus SÜDWIND SCANDINAVIAN SELECTION

Se Knaus 2020 Kataloget her

De nye Knaus-modeller er alle kendetegnende ved at have god plads og snedige løsninger, som skaber mere plads og hjælper med en nemmere hverdag, når du befinder dig i vognen.

DESEO

SPORT&FUN

TRAVELINO

SPORT

SÜDWIND

SCANDINAVIAN SELECTION

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv