Knaus - Den bedste måde at opdage verden på

Hvad forbinder os og bringer os frem til målet 

Med stor entusiasme har KNAUS siden 1960 sørget for uforglemmelige ferieoplevelser. KNAUS vil ikke kun leve op til dine krav, men også overgå dem. De udvikler derfor kontinuerligt innovative teknologier for at give dig en enestående feriefornemmelse. I hver campingvogn sidder præcisionen af passionerede medarbejder og erfaringer fra over 60 års arbejde med campingvogne. 

 

 

KNAUS bygger møbler, som skaber et godt indeklima 

Kravene til møblerne i campingvognene er meget høje. Der bliver anvendt materialer af høj kvalitet, robuste konstruktioner og teknologier. 

Luftcirkulation er en af hoved forudsætningerne for et behageligt og sundt indekilma. Alle møbler er ventileret, så varmeanlægget kan opfylde sin optimale funktion. De åbne ventileringsudskæringer sørger for en perfekt cirkulation af den varme luft og man får derfor en dejlig varme i vognen. 

Møbler KNAUS campingvogn 2024


Nyheder KNAUS campingvogne 2024

Style-opdatering til den praktiske edition-model: SPORT&FUN BLACK SELECTION som kombinere den elegante campvolo grå med sorte highlights. 

Ingen kompromisser. Til gengæld en maksimal rækkevidde. Ingen begrænsninger. Endelig en campingvogn til e-mobilitet. 

Den nye YASEO - højdepunkter 

  • Større brugsareal på en mindre grundflade 
  • Multifunktionelt interiør 
  • Siddekomfort bliver til sovekomfort 
  • Gasfri teknik som derhjemme 
  • Multifunktionel opbevaringsplads 
  • Slide-badet kan meget let udvides til et fuldt funktionsdygtigt brusebad 
  • Optimeret til el-biler 
  • Strøm på 2 måder - landestrøm eller V2L-tilslutning 
  • Kompakt vogn, rummeligt læsserum 
  • Uafhængig som med en autocamper 

Knaus YASEO eksteriør 2024


Skal du kigge mere på KNAUS campingvogne

Vi sælger både nye og brugte KNAUS campingvogne, så uanset om du leder efter den nyeste model med alle moderne bekvemmeligheder eller pålidelig brugt vogn, der har bevist sin værdi på vejen, har vi noget for dig. Vores udvalg er nøje udvalgt for at sikre, at hver vogn lever op til KNAUS' høje standarder for kvalitet og design. 

Hvis du vil have inspiration eller se flere billeder af KNAUS modeller, kan du dykke ned i vores nyeste katalog fra KNAUS. Her vil du finde detaljerede beskrivelser, specifikationer og smukke billeder, der vil give dig en fornemmelse af, hvad det vil sige at eje en KNAUS campingvogn. Uanset om du er en erfaren campist eller nybegynder, er vi sikre på, at du vil finde noget der fanger dit øje: Nyeste katalog fra KNAUS 

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv