KNAUS autocamper

Hjemme overalt, den skønneste måde at rejse på 

Velkommen til en verden med KNAUS autocamper. Ferie for to eller familieferie, uanset vad du vælger, har KNAUS et køretøj passer. 

Med stor entusiasme har KNAUS siden 1960 sørget for uforglemmelige ferieoplevelser. KNAUS sigter efter ikke kun at leve op til dine krav, men også overgå dem. Derfor bliver der udviklet kontinuerligt innovative teknologier, for at give en enestående feriefornemmelse. 

 

 

Service

I alle KNAUS vogne er det en del af standardudstyret at nå sikkert frem til målet. Derfor er der 10 års tæthedsgaranti på både autocampere og campingvogne, der bliver udelukkende benyttet elementer af høj kvalitet, som du har glæde af i mange år. 

Innovativ FoldXpand bagendekonstruktion 

Makismalt opholdsrum ved kompakte ydre mål. To ting, som stadigvæk optager KNAUS i forbindelse med konstruktionen af vognene. Ved den revolutionære FoldXpand bagendekonstruktion, danner baglygte holderen en komplet jævn flade med bagvæggen, hvorved der opnås en automotiv bagende. Derved er det alt afhængig af serie muligt at maksimere opholdsrummet ved samme udvendige mål eller gøre vognen endnu mere kompakt uden så meget som at rykke på en centimeter af den indvendige plads


 

KNAUS autocamper nyheder 2024

I modelåret 2024 er der 2 nyheder i KNAUS autocampermodeller. 

KNAUS VAN WAVE nu på VW Crafter. Den kompakte autocamper med hæve/sænke-seng bliver nu endnu mere attraktiv og kommer til at køre på VW Crafter chassis. 

KNAUS VAN TI 640 MEG nu også på VW Crafter. Øget komfort på mere kompakte mål er ikke umuligt. VAN TI 640 MEG får også det moderne VW Crafter chassis. 

Knaus Van Wave og Van TI 640 MEG nu på VW Crafter


 

Skal du kigge mere på KNAUS autocamper 

Vi sælger både nye og brugte KNAUS autocamper, så uanset om du leder efter den nyeste model med alle moderne bekvemmeligheder eller en pålidelig brugt autocamper, der har bevist sin værdi på vejen, har vi noget for dig. Vores udvalg er nøje udvalgt for at sikre, at hver autocamper lever op til KNAUS' høje standarder for kvalitet og design. 

Hvis du vil have inspiration eller se flere billeder af KNAUS autocamper modeller, kan du dykke ned i deres nyeste katalog. Her vil du finde detaljerede beskrivelser, specifikationer og smukke billeder, der vil give dig en fornemmelse af, hvad det vil sige at eje en KNAUS autocamper. Uanset om du er en erfaren campist eller nybegynder, er vi sikre på, at du vil finde noget, der fanger dit øje: Nyeste katalog fra KNAUS autocamper


 

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Kilometer:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv