Weinsberg Autocamper

Er du på udkig efter en ny autocamper, så skylder du dig selv at tage et kig på Weinsberg Autocamper. Her får du en autocamper med rigtig meget udstyr, fantastiske indretninger og funktionelt design til rigtig god pris. Weinsbergs 2021 autocampere består af modeller for enhver smag. Læs mere om Weinsberg 2021 autocampere her.

Weinsberg 2021 autocampere:

 Weinsberg CaraBus

 

Udefra er Weinsberg CaraBus kompakt, men når man ser på udstyr og komfort, er den kæmpestor. Multifunktionselementerne gør den lille men store forskel.

 

 

Lynhurtigt bliver spisepladsen til en bekvem soveplads.

 

 

Med sin kapacitet på 96 liter har køleskabet rigelig plads. Det suverænt udformede køkken med overskab og kæmpeskuffer gør, at køkkenet i denne Weinsberg CaraBus føles helt perfekt.

 

 

Større bevægelsesfrihed og opbevaringsflade i ComfortSpa-badet, som er udstyret med magnetisk bruseforhæng, fleksibel svingbar seng, talrige opbevaringsflader og stort spejl.

 

 

Masser af opbevaringsrum under bageste seng til alt det, man har brug for og holder af.

 

Weinsberg CaraBus fås i forskellige grundrids, så den kan tilpasses alle behov.

 

Weinsberg CaraTour

 

Slankt bygget og moderne afslappet. Som CUV mestrer Weinsberg CaraTour smalle gader på tjekket vis. Med de gennemtænkte detaljer i sit indre viser den sin sande størrelse. Uanset om det er en tur i byen eller en afslappende tur ud i naturen, er Weinsberg CaraTour den perfekte følgesvend.

 

 

Retlinjet udformet køkkenfacade med kombineret komfur og opvask og elektrisk tænding. I Weinsberg CareTour får du alt det køkken, du skal bruge.

 

 

Drej førersæderne hen imod dinetten og nyd den gode benplads og hygge.

 

 

Smarte detaljer i ComfortSpa-badeværelset, hvor du også har bruser.

 

 

Åbn den store bagdør og vær ét med naturen, uden at gå ned på udstyr. 

 

 

Dobbeltsengen kan laves om til en stor servicelem i bagenden af autocamperen.

 

Weinsberg CaraTour fås i mange indretninger, så der er helt sikkert en til netop dine behov.

 

Weinsberg CaraCompact

 

Den smarte Weinsberg CaraCompact har manøvredygtig køredynamik, smarte detaljer og fleksible løsninger for mere plads på farten. Den perfekte autocamper til dem der vil ud og opleve verden og stadig have godt med opbevaringsplads.

 

 

I den smarte CaraCompact får du et professionelt køkken med en kogeplade med tre blus og en udvidelig arbejdsflade, som giver rigtig god plads i køkkenet. Med en komfortabel dinette med udtrækkeligt bord kan man sagtens have plads til flere omkring bordet.

 

 

Indrettet med et flot badeværelse med en svingbar håndvask og god bruser. Derudover er hele autocamperen udstyret med LED-belysning. 

 

 

Weinsberg CaraCompact kan være indrettet med en dejlig dobbeltseng. Her skaber tagvinduet og den indirekte belysning en harmonisk atmosfære. Derudover er der også godt med opbevaringsplads til tøj, bøger og andet man måtte have med.

 

 

Du kan også konfigurer din egen Weinsberg autocamper her 

Vil du høre mere om Weinsberg Autocamper?

Hvis du er interesseret i en ny 2021 Weinsberg Autocamper eller bare nysgerrig, er du altid velkommen til at kontakte os for flere informationer. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den Weinsberg Autocamper, der passer jeres behov. Vi er også klar på en god handel.

Du kan kontakte os på:
Telefon: 97 12 53 66
Mail: info@camping-specialisten.dk


Forhandles i følgender afdelinger:

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Kilometer:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv