KABE Autocamper

Den eksklusive måde at holde ferie på

Når man drager på ferie med en KABE autocamper, går man ikke på kompromis med friheden til at bevæge sig lige derhen, hvor man ønsker sig.

KABE Travel Master er en helt ny autocamper, der overgår alt, hvad man kan forestille sig inden for komfort, køreglæde og luksus. Autocamperen er bygget med KABE's solide kundskaber og mange års erfaringer inden for autocamperverdenen. Autocamperen er et resultat af kundernes ønsker og efterspørgsel samt KABEs høje kvalitetsbevidsthed. Al produktion hos KABE foretages af dygtige håndværkere og teknikere på deres egen fabrik i Sverige. På grund af deres høje kvalitetsbevidsthed og kvalitetskontrol bliver der 'kun' bygget op til 400 autocampere om året. Der er fokus på kvalitet og smarte detaljer i enhver autocamper fra KABE. Det ses i alt fra isolering, ventilation, varmesystemer, vinduer og ikke mindst møbelkonstruktionen.

De kendte gør det allerede

Flere entertainere og topprofessionelle sportsudøvere fra KABE's hjemland har allerede taget KABE autocamperen til sig. Det er let at have alt sit udstyr og arbejdsrekvisitter med den ene dag og ændre autocamperen til familieudflugt i weekenden.

Har du ikke set 2023 nyhederne endnu?

Der er nyt fra Kabe! Læs alle Kabe 2023 nyhederne her.

Du investerer i din frihed

En KABE er en investering i frihed. Her behøver du ikke tænke på at ude er godt, hjemme er bedst - her kan du tage hjemmet med ud.
Med en autocamper kan du gøre præcis, hvad du har lyst til. Bryd op og kør videre ud på nye eventyr, eller nyd tiden hvor du er. Valget er dit. Med en autocamper får du livskvalitet og produktkvalitet i ét - en ultimativ frihedsfølelse.

Er du blevet nysgerrig efter at se en af de nye eksklusive autocampere fra KABE, så kontakt os for at hører mere, samt finde ud af hvad vi har hjemme.


 

Camping-Specialisten.dk er Danmarks største forhandler af KABE

Hvad enten du er i markedet for en KABE autocamper eller en KABE campingvogn, så kan du hos os prøve de nyeste modeller og få svar på alle dine spørgsmål. Er du allerede den stolte ejer af en KABE, kan vi naturligvis også servicere, reparer og montere ekstraudstyr på din vogn. 

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Kilometer:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv