KABE Autocamper

Hjemme - hvor du end befinder dig 

KABE bestræber sig altid på at være et skridt foran og overraske med teknik og komfort ud over det sædvanlige. Med funktioner som beriger din tilværelse og højner livskvaliteten, hvor du end vælger at befinde dig. Det kan være eventyrligt eller stille og fredfyldt. Fokus ligger altid på design, komfort, kvalitet og sikkerhed sat sammen med smarte løsninger for større oplevelse og en lettere ferie på hjul. 

KABE's autocampere tilhører markedets mest veludstyrede indenfor hvert prissegment. 

 

 

Skandinavisk design 

Skandinavisk design og svensk kvalitet har altid været en del af KABE's udvikling af modellerne. Her går stil og funktionalitet hånd i hånd. Resultatet er luksuriøse og hyggelige autocampere med en tidløs fornemmelse og mange innovative løsninger, som giver en mobil fritidsbolig ud over det sædvanlige.

Kabe autocamper interiør 2024

Bekvemmelighed

Det komfortable KABE-liv er kendetegnet ved en behagelig rejse og makismal afslapning, når du har parkeret din autocamper. Der er tænkt over alle detaljerne, når køretøjerne blive konstrueret. Uanset hvor rejsen går hen, er faciliteterne til stede for at skabe tryghed og en følelse af et hjem året rundt, uanset vejens tilstande og hvor i verden du befinder dig 

Kabe autocamper eksteriør 2024

Sikkerhed

Du skal føle dig tryg i din investering, så du kan nyde din ferie fuldt ud. Derfor er KABE's autocamper bygget efter de højeste standarder og grundigt testede for at optimere brugen og oplevelsen til enhver tid og i alle situationer. 

10 grunde til at vælge KABE

  • Helårs komfort - KABE-autocampere er bygget til mange forskellige klima, så de fungere perfekt både sommer og vinter.
  • Kvalitet - KABE's campingvogne er af højeste kvalitet ned til mindste detalje, modellerne udvikles helt fra bunden.
  • Værdi, der holder - Uanset hvilken KABE model du vælger, får du markedets bedste kvalitet inden for hvert prissegment. 
  • Teknik - Når du køber en KABE får du altid den nyeste teknologi, og selv i en standardudførelse er det en af de mest veludstyret markedet. 
  • Design - Designet i KABE er præget af den skandinaviske tradition med lyse farver og materialevalg, som giver friskt og luftigt indtryk. 
  • Funktionalitet - I en KABE finder du mange smart løsninger, som gør camping lige så enkelt og afslappende, som du ønsker det. 
  • Klima og miljø - KABE støtter FN's globale mål for bæredygtig udvikling og arbejder for gode arbejdsvilkår, større mangfoldighed og ligestilling mellem kønnene. 
  • Trygt og sikkert - KABE tilbyder 7 års tæthedssikring på alle nye autocampere. 
  • Autoriserede forhandlere - Du kan finde KABE's autoriserede forhandlere og serviceværksteder i hele Skandinavien og flere lande i Europa
  • Valgmulighed - Der er en KABE til alle. Det gælder om at finde hvilken størrelse, planløsning, hvilket udstyr og hvilken prisklasse, der passer til dit behov. 

Kabe VAN 2024 eksteriør


Nyheder KABE autocamper 2024

Alle autocampere får nye aluminiumsfælge (fås i Novum og Royal Designpakke) 

I 2024 introducere KABE to nye modeller i længden 790 - Crown og Imperial 790 LQB. 

KABE's trykte innovation Design-plader, som gør det muligt at skabe unikke, udvendige designelementer, som følger karosseriets form og spiller sammen med et nyt udtryksfuldt design på autocamperen i Royal-, Crown- og Imperial-serierne, som forstærker det elegante indtryk. 

Kabe autocamper 2024 hjul eksteriør

Til den nye sæson bliver interiøret i alle autocampere opdateret. 

Van, Novum, Royal, Crown og Imperial har fået en helt ny træfolie i en varm brun farve kaldet Atlas Zeder. Den eksklusive følelse af indretningen forstærkes af en ny lys gulvbelægning og overskabslåger i Cashmere. Van har fået luger i ny lys toner som hedder Crau. 

De nye farver på snedkerarbejdet og lågerne skaber en dejlig indbydende følelse i boligdelen, som står godt til køkkenbordet i det nye friske laminat Light Concrete i Novum, Royal og Crown modeller. Alle Imperial-modeller er indrettet med det nye køkkenbord Corian Savannah. 

Køkkenbordplade, Light Concrete, i Novum-, Royal- og Crown- modeller, samt Perla i Van er en del af en større opdatering af KABE's indretning. 

Laminat Latte fortsætter et stykke op ad væggen bag køkkenbordet (gælder ikke Van), hvilket giver en større rumfornemmelse bag komfur og vask og samtidig en praktisk stænkplade, der er let at tørre af. 

Der er installeret en ny, moderne vandhane i alle modeller (ikke Van). 

Et nyt, moderne Flexi-køkkenblandingsbatteri er standard i alle Imperial-modeller. Det har altså ikke været nemmere at bruge og holde køkkenet. 


Skal du kigge mere på KABE autocamper?

Vi sælger både nye og brugte KABE autocamper, så uanset om du leder efter den nyeste models bekvemmeligheder eller en pålidelig brugt autocamper, der har bevist sin værdi på vejen, har vi noget for dig. Vores udvalg er nøje udvalgt for at sikre, at hver autocamper lever op til KABE's høje standarder for kvalitet og design. 

Hvis du vil have inspiration eller se flere billeder af KABE autocamper modeller, kan du dykke ned i deres nyeste katalog. Her vil du finde detaljerede beskrivelser, specifikationer og smukke billeder, der vil give dig en fornemmelse af, hvad det vil sige at eje en KABE autocamper. Uanset om du er en erfaren campist eller nybegynder, er vi sikre på, at du vil finde noget, der fanger dit øje: Nyeste katalog fra KABE autocamper

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Kilometer:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv