Vi har lukket på gensyn på søndag kl. 11:00
Grundet sommerferie, kan der opstå længere svartid på telefoner, mail og i vores butikker
Længere svartid
Vi har lukket på gensyn på søndag kl. 11:00
Grundet sommerferie, kan der opstå længere svartid på telefoner, mail og i vores butikker
Længere svartid

WEINSBERG - PÅ VEJ

Hvad gør WEINSBERG campingvogne til noget særligt? 

Velkommen til universet af WEINSBERG campingvogne. Med en kombination af tysk præcision og moderne design, er WEINSBERG campingvogne det perfekte valg for dem, der ønsker at opleve verden med stil og komfort.

Hos WEINSBERG er der ansat medarbejdere med lidenskab og erfaring, hvor mange selv er campister. Dette gør at WEINSBERG forhandlere ved hvad der er vigtigt derude. Fra den mindste skrue til det store opbevaringsrum, indeholder hver campingvogn fra WEINSBERG en dybdegående kompetence, der ikke altid er synlig, men altid kan mærkes.

 

Kvalitet i bevægelse

Sikkerhed er vores fundament. Vi ønsker, at hver campingvognsejer altid skal føle sig tryg og komfortabel på deres rejser. Vores mest overbevisende fordel er: komfortabel camping er vores mål. Vi fokuserer på både de små finesser og de store aspekter i vores designproces.

 

Brugt WEINSBERG Campingvogn - En Investering I Kvalitet

Er du på udkig efter en brugt WEINSBERG campingvogn? Hos Camping-Specialisten.dk har vi et bredt udvalg af både nye og forud-ejede WEINSBERG campingvogne. Hver brugt WEINSBERG campingvogn i vores sortiment er nøje inspiceret for at sikre, at de lever op til WEINSBERG's høje standarder.

 

Søger du den ideelle campingvogn til en stor familieudflugt?

WEINSBERG tilbyder rummelige campingvogne der er designet til familier og tilbyder sovepladser til op til 7 personer. De kan findes med dobbeltseng, praktiske køjesenge, samt en komfortabel dinette, der kan omdannes til sovepladser for to børn. Derudover kan de findes med en rundsiddegruppe, som nemt kan forvandles til en ekstra dobbeltseng. Med WEINSBERG får du den ultimative campingvogn til familieeventyr!

 

Fornuft møder stil 

Hvis man ønsker en WEINSBERG campingvogn, kan man godt regne med at blive forkælet, uanset om man vælger CaraOne eller CaraCito. Det er begge to fremragende campingvogne, som er veludstyret, af høj kvalitet og så får du meget for pengene. 


Skal du kigge mere på WEINSBERG? 

Hos os tilbyder vi et omfattende sortiment af WEINSBERG campingvogne, både helt nye og kvalitetskontrollerede brugte modeller. 

Vi opfordrer dig til at dykke ned i vores righoldige udvalg nedenfor. 

For dem, der søger yderligere inspiration eller ønsker at se et bredere udvalg af billeder fra forskellige WEINSBERG modeller, anbefaler vi at tage et kig i vores katalog. 

Du finder kataloget her: Nyeste katalog fra WEINSBERG 

Du kan også konfigurer din nye WEINSBERG her: Lav din egen WEINSBERG campingvogn


Forhandles i følgender afdelinger:

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv