Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00

SPRITE - med en perlerække af ekstraudstyr

 

 

Bygget til nye eventyr 

Sprite campingvogn er bygget af Swift Group Limited, som er Storbritanniens største producent af campingvogne, autocampere og mobilhomes. Swift Group Limited fejrer sit 60 års jubilæum i 2024 - så man må sige de har en del erfaring. 

 

Sikkerhed prioriteres højt i produktionen af Sprite campingvogne. Hver model er designet til at overholde de skrappe europæiske sikkerhedskrav. For at sikre den højeste kvalitet gennemgår hver vogn en omfattende test, før den forlader produktionsstedet.

En campingvogn fra Sprite har et moderne og tidløst design samt et højt sikkerhedsniveau, samt omfattende standardudstyr, som bevarer sin værdi gennem årene. Sprite campingvogne fastholder sin værdi i mange år, hvilket giver dig tryghed når du skal have ny campingvogn 

SMART++ konstruktionsmetoder

Både sideplader, taget, fronten og bagerst er lavet af glasfiber (GFK), hvilket gør campingvognen mere vejrbestandig.

En campingvogn fra Sprite er udstyret med en solid gulvkonstruktion, der er beskyttet af et glasfiberlag på undersiden. Dette lag beskytter mod skader fra stenslag og forhindrer fugt i at trænge ind i vognen. Desuden er den robuste sandwichstruktur forstærket med et polyesterlag indvendigt. Dette materiale, kaldet "PURE", er både hårdt og holdbart. Det sikrer en fuldstændig vandtæt konstruktion, hvilket forhindrer vand i at trænge fra ydersiden til vognens indre. Fordelen ved "PURE" materialet er, at det er lettere end træ, hvilket resulterer i en vægtreduktion på 10 til 14 kg for vognen.

Overlegen sovekomfort i alle Sprite modeller

I Sprite campingvogne er alle faste senge forsynet med førsteklasses "Duvalay Duvalite" madrasser placeret på lamelbunde. Disse ergonomisk designede madrasser er fremstillet med "memory" skum, der tilpasser sig din kropsform, hvilket sikrer optimal støtte og aflastning af trykpunkter. Madrassen er desuden designet med en unik cellestruktur, der fremmer luftcirkulationen, så du kan nyde en komfortabel og temperaturreguleret søvn gennem hele natten.


Skal du kigge mere på Sprite? 

Som stolte Sprite forhandlere, tilbyder vi vores services i både Aarhus og Silkeborg. Uanset om du er interesseret i en ny model eller en brugt Sprite campingvogn, er vi her for at hjælpe dig med at finde den perfekte vogn.

Vi opfordre dig til at dykke ned i vores righoldige udvalg nedenfor 

For dem, der søger yderligere inspiration eller ønsker at se et bredere udvalg af billeder fra forskellige Sprite modeller, anbefaler vi at tage et kig i vores katalog. 

Du finder kataloget her: Nyeste katalog fra Sprite 


Forhandles i følgender afdelinger:

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv