Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00

Oversigt over fordele for Truma kunder

Vi er Truma Partner. Det betyder, at vi fører det fulde Truma produktsortiment. Derudover kan vi også tilbyde en udvidet delegaranti.
 

Fem års garanti

Som Truma Partner kan vi tilbyde dig en delegaranti på fem år på klimaanlæg og rangersystemer. Dette betyder, at du er sikret tre år længere end normalt.
Denne garanti dækker defekter, som stammer fra materiale- eller produktionsfejl.
Som Truma Partner, udsteder vi dig et garanticertifikat, når du køber et Truma apparat.


Eksklusive produkter

Som Truma Partner kan vi tilbyde dig det komplette produktsortiment fra Truma. Dertil hører eksklusivt tilbehør som den flere gange prisbelønnede Mover XT. Denne rangerhjælp egner sig til campingvogne med en tilladt totalvægt på op til 2.300 kilo – og vejer selv kun 28 kilo.
 

Kvalificeret rådgivning

Vi er altid up to date. Vi kan forklare dig ved hjælp af demonstrationsapparater og salgsdisplays anskueligt, hvordan apparaterne fungerer og beskrive de tekniske detaljer. Beslutter du dig for et produkt, bliver det korrekt installeret af os som Truma partner.

 

Se udvalgt Truma udstyr

I vores online shop kan du finde udvalgte produkter fra Truma. Søger du noget bestemt, vi ikke har på shoppen, er du velkommen til at kontakte os – kan det skaffes, så skaffer vi det hjem til dig.

Shop Truma udstyr her

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv