Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00

Historien om Camping-Specialisten.dk

Campingbutik i over 60 år

Vores historie begyndte i efteråret 2006, hvor Steen Overgaard opkøber den 40 år gamle campingforretning i Lind ved Herning, som Henriette Overgaard hurtigt også bliver ansat i. Forretningen bliver døbt Camping-Specialisten.

I efteråret 2014 bliver Mark Overgaard medejer af Camping-Specialisten.dk.

1. marts 2016 opkøber Steen og Mark sammen Campinggaarden Ormslev ved Aarhus, hvorefter Mark bliver den daglige leder af forretningen i Lind og Steen i Aarhus.

 

1. Januar 2022 overtager Mark Overgaard Camping-Specialisten i Århus og Silkeborg. 
Henriette og Steen er dog stadig at finde fremadrettet i butikken i Silkeborg.
Henriette fortsætter med at være ansvarlig for udlejning af autocamper, samt hjælper til i butikken. Steen fortsætter som salgs- og marketingsrådgiver. 

Steen, Henriette & Mark, foran butikken i Lind.

Steen, Henriette & Mark, foran butikken i Lind.

Campinggaarden Ormslev er landets ældste campingforretning, som blev grundlagt i 1959 af Johannes Svejstrup. Han var pionér i den danske campingbranche, da han kastede sig over campingvogne – det helt nye produkt i Danmark.

I starten blev campingvognene solgt fra det private hjem i Ormslev, hvor folk stod i kø for at få et af de moderne rullende sommerhuse.

Senere hen blev der bygget en mindre butik og nogle tilbygninger blev lavet om til værksted. Stedet er gennem årerne blevet moderniseret og blevet udvidet. I dag er der 2.500 kvm. butik og værksted samt 33.000 kvm. grund og et udendørs Camping Hotel med plads til 300 vogne.

2006 - Christoffer Svejstrup og Flemming Svejstrup

2006 - Christoffer Svejstrup og Flemming Svejstrup

 

 

Camping-Specialisten.dk i nye lokaler i Funder ved Silkeborg

Butikken i Lind har huset campingbutik siden 1965, hvorfor der var behov for noget nyt.

Camping-Specialisten.dk var efterhånden vokset ud af de små lokaler i Lind, og behovet for et større og nyere sted var der.

I sommeren 2019 påbegyndte vi byggeriet til vores nye campingforretning med dertilhørende værksted, som vi den 6. januar 2020 åbnede dørene for.

Her har vi siden kunne byde nye som gamle kunder indenfor i vores 3.000 kvm. store butik og supermoderne værksted samt 27.000 kvm. grund med et udendørs Camping Hotel med plads til 100 vogne.

 

Campinggaarden Ormslev bliver til Camping-Specialisten.dk Aarhus

Den 1. juli 2020 skiftede Campinggaarden Ormslev navn til Camping-Specialisten.dk Aarhus. Dette for at vi kan øge vores service samt udevide vores sortiment inden for udstyr samt campingvogne, autocampere og telte.

HOS OS ER KUNDEN ALTID I CENTRUM! Og vores personale står klar til at yde deres bedste.

Vi ses hos

Camping-Specialisten.dk Silkeborg og Camping-Specialisten.dk Aarhus.

Camping-Specialisten Aarhus

 

Spørg os

Ved os kan du få råd og vejledning af os og af andre campister, om campering, udstyr og vedligeholdelse. Vi har efterhånden stor erfaring og bredt kendskab til campinglivets glæder og vi vil meget gerne hjælpe dig og din familie.

Ny eller brugt vogn?

Kom forbi og hils på os i vores hyggelige butik - vi har altid frisk kaffe på kanden.

HOS OS ER KUNDEN ALTID I CENTRUM!

Vi guider dig bedst muligt. En brugt vogn holder prisen - og når du handler gennem os, er de sikret mod fugt og du handler i henhold til dansk købelov.

Vælger du en ny campingvogn - ydes der fabriksgaranti. Vælg mellem mange modeller og indretninger. En ny campingvogn kan skræddersyes efter dit behov.

 

Service

Vær aldrig i tvivl om sikkerhed og service.

Inden du skal bruge din campingvogn, så bestil tid til eftersyn hos Camping-Specialisten.dk - det er din sikkerhed for en god tur.

Vi har meget kvalificeret personale, der kan servicere din campingvogn.

Har du været uheldig med haglvejr, flyvende teltstænger eller nærgående betonklodser, kan vi let tage hånd om i vores skadesafdeling.

Vores serviceværksted reparerer alle mærker

Udvalg

Er det nyt eller brugt, du er på udkig efter - ny eller brugt campingvogn, nyt fortelt eller brugt fortelt eller noget nyt udstyr, så har vi et bredt sortiment og et stort udvalg.

Vi har 10 nyvogns mærker og altid nye vogne i udstilling hjemme.

Så har vi en udstilling af Isabella fortelte og naturligvis vores butikker med mange produkter af ekstraudstyr.

 

Kontakt os 

Du kan finde kontaktoplysninger på vores to afdelinger i linket her under:

> Afdelinger 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv