Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00

Isabella fortelte og solsejl – 100% Danish hygge

Her hos Camping-Specialisten har vi et stort udvalg af flotte Isabella telte, solsejl og udstyr til gode priser. Du kan se vores udvalg af Isabella telte og solsejl her

Du kan her læse mere om de forskellige solsejl og fortelte. Hvis vi ikke har teltet eller solsejlet på lager er du velkommen til at kontakte os, så kan vi bestille det hjem til dig. 

 

Fortelte og solsejl - det ekstra frirum

Et fortelt fra Isabella er mere end bare et fortelt. Der er plads til hele familien og timevis af hygge. Det er din dagligstue, spisestue, opbevaringsrum og mødested. 

Hos Isabella er der både telte til campingvognen og autocamperen. Se mere om teltene her: 

 

 

 

Penta Etna

Penta Etna er det perfekte fastliggertelt, som har en dybde på 3,5m. Det er laet uden midterstang og så har teltet en form, så hele pladsen bliver udnyttet. Teltet er lavet i Isacryl, hvilket gør at forteltet kan ånde. Der er myggenetvinduer i begge gavle og en del åbningsmuligheder, så man kan opnå det optimale indeklima.

Penta Etna er et lyst og venligt fortelt at opholde sig i, grundet det sandfarvet tag, lysbåndet i taget og store vinduespartier med klar folie. Du kan se frem til en lang og stabil sæson med en Penta Etna, da den har en stærk stangkonstruktion og den stabile femkantet facon. 

 

 

 

Du kan som en nyhed også få et solsejl til din Penta Etna. Solsejlet er konstrueret med et top bagpanel, som sikrer en god højde på solsejlet. Solsejlet er udstyret med to topvinduer for at skabe et godt lysindfald. På Penta solsejlet er der sat en speciel PVC tagrende, der forbinder solsejl og fortelt uden der bliver problemer med regnvand. Der er også blevet specieldesignet nedløbsrør, for at få regnvandet ledt væk fra solsejlet i begge sider. 

Hvis du ønsker lidt ekstra læ i solsejlet, kan der tilkøbes læsider, disse fås i Etna farvetemaet, så de passer perfekt til en Penta Etna. Solsejlet fås i én størrelse som passer perfekt til Penta fortelte i G19, men vil også kunne bruges på et Penta fortelt med et større G-mål. 

 

 

 

Forum Etna

Forum Etna er den fleksible fastligger-favorit, med en dybde på 3,5m. De justerbare fronter giver mulighed for at tilpasse dit inde- og uderum. Du kan enten rykke hele fronten en meter tilbage, eller du kan nøjes med at rykke den ene halvdel tilbage og dermed lave et vindfang ved indgangsdøren. Du har også muligheden for selv at bestemme, hvilken side døren skal sidde i, da du kan bytte frontdelene. Du kan kun få Forum Etna med det kraftige Megastel, hvilket giver dig den ultimative stabilitet, som er nødvendigt som fastligger.

 

 

 

Commodore Dawn/North

Kendetegnet ved et Commodore fortelt er det klassiske Isabella-design fusioneret med et nutidigt materiale forbrug. Commodore har en dybde på 3 meter, samt har du mulighed for at vælge mellem tre steltyper. Dette er en kæmpe fordel for dig der veksler mellem at være rejsecampist og fastligger. Commodore forteltet er et rummeligt fortelt med et unikt lysindfald, grundet de store panel-opdelte panoramavinduer. Der er myggenetvinduer med folieklap i begge gavle, samt en integreret topudluftning i midten af fronten, så du kan bevare det gode indeklima i forteltet. 

 

Commodore fås i både Dawn og North 

 

 

Ambassador Dawn 

Ambassador Dawn med 2,5 meter i dybde, har mere end 30 år på markedet som det ultimative rejsetelt. Det er nemt at stille op, samt har forteltet en begrænset vægt. 

Ambassador Dawn har myggenetvindue i begge gavle, som sikrer et godt indeklima. Taget er belagt på ydersiden, mens den har en mønstret inderside, hvilket gør at du minimerer kondensdannelsen i teltet. 

 

 

 

Isabella Air Cirrus North 400/300

Isabella Air Cirrus North er det klassiske Isabella-design kombineret med materialer af høj kvalitet og et nyt IsaAir luftsystem. Fronter og gavle er lavet i det traditionelle Isacryl, som både er robust og åndbart materiale. Der er myggenet i begge gavle, som giver dig et optimalt indeklima og det minimere også kondensdannelsen. 

Luftteltet er 275 cm dyb og kan fås i 400 eller 300 cm bredt. Det passer til vogne/autocampere i højden mellem 242 og 255 cm. Hvis teltet skal monteres i markisen, skal vulsten ændres hos Isabellas servicecenter. 

 

 

 

Nyhed - X-tension

Pladsen kan være en smule trang i en van. Men hvis du køber et Isabella X-Tension udvider du pladsen med hele 8,25 m2. Med dette fritstående lufttelt kan du nemt lyne to ad siderne af og dermed forvandle forteltet til et solsejl. 

Det er nemt at tage luftteltet op og ned, ved hjælp af luftkanalerne. Vil du gerne en tur væk fra campingpladsen og køre dig en tur i din van, så kan du bare lade din X-Tension stå. Det eneste du skal gøre, er at koble din van fra og lyne bagsiden på. 

Teltet har en dybde på 2,5 meter, en højde på 235 cm og en bredde på 330 cm. Du kan få en tunnel til din van så teltet passer 100%. 

 

Nyhed - Buddy

Isabella Buddy er det nye slidstærke markisefortelt fra Isabella, som er designet til autocampere. Det er helt perfekt hvis du vil skabe læ eller ekstra varme. Markise teltet består af to sider og en front, der tilsammen skaber et lukket rum under markisen. Der medfølger kraftige magneter, som holder markisetaget og sidepanelerne sammen, så det ikke står og larmer når der er vind. Markiseteltet giver dig en unik fleksibilitet, hvor selv kan vælge om du vil lave et lukket opholdsrum eller en overdækket terrasse. Buddy er som Isabellas telte lavet i Isacryl, det er med til at farverne på teltet holder sig pæne og så opnår du også det bedst mulige indeklima. 

Buddy markisetelt har en dybde på 2,5 meter og kan fås i 4 forskellige frontstørrelser: 270, 320, 370 og 420 cm. Det passer til autocampere med en skinnehøjde på 240 til 264 cm. Der kan tilkøbes verandastænger og Cube Creme gardiner til både sider og front. 

 

Sun Shine Plus

Sun Shine Plus er en kombination af størst mulig stabilitet og mindst mulig vægt. Solsejlet leveret komplet med en højre og venstre side. Den leveret også med CarbonX-stel med IsaFix-koblinger, hvilket gør op- og nedsætningne hurtig. Hvis du i forvejen har et Isabella helfortelt i 2,5 eller 3 meter, passer stellet også til solsejlet. Du kan også nemt omdanne solsejlet til et rejsefortelt ved at tilkøbe frontsættet som lynes i. 

Sun Shine Plus har en dybde på 2,5 meter og købes efter vognens a-mål. 

 

Atlas Megastel solsejl 

Atlas Megastel solsejlet er det ultimative solsejl til fastliggere. Solsejlet står rigtig godt fast i selv regn og blæst, grundet megastellet. Atlas solsejlet monteres i udhænget på forteltet ved hjælp af 4 Mega F-link og der skabes dermed en skyggefuld terrasse. Der kan til dette solsejl tilkøbes læsider til højre og venstre side. Dybden på solsejlet er 230 cm. 

 

Loggia solsejl

Loggia solsejlet er det perfekte solsejl til rejsecampisten. Det vejer kun 8,5 kg (3 meter bredt) og 10,2 kg (4 meter bredt) og sættes direkte på vognen. Solsejlet sættes op ved hjælp af 3 CarbonX stænger. Solsejlet har en dybde på 2,70 meter og er det dybeste solsejl i Isabellas sortiment. Loggia fås i 2 bredder: 3 meter eller 4 meter. 

 

Isabella Air Arc solsejl

Isabella Air Arc er super nemt at sætte op, og består udelukkende af luftkanaler og tagdug. Det skal kun pumpes op ét sted med den medfølgende pumpe. Solsejlet er også lavet i Isacryl. Det har en dybde på 260 cm. og en bredde på 380 cm. Det passer til vogne i højden mellem 242 og 255 cm. 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv