Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00

 

 

Isabella - Innovation og kvalitet siden 1957

Oplev Isabella fortelte og campingudstyr, der kombinerer dansk design med holdbarhed og funktionalitet. Perfekt til enhver campingentusiast. Læs mere om 2024 kollektionen her 

 

 

 

 

 

 

Tradition og innovation hånd i hånd

   
Isabella er grundlagt i 1957 af Søren Odgaard, som begyndte Isabella som et enkeltmandsprojekt i en kælder og er nu en førende innovatør inden for campingindustrien. Med en urokkelig forpligtelse til kvalitet, rummelighed og kundetilfredshed, fortsætter Isabella med at definere camping som en moderne livsstil, hvor komfort møder naturen. 

 

 

Holdbarhed og æstetisk design 

  
Isabella er berømt for deres vejr bestandige fortelte og det elegante danske design. Takket være Isabellas avancerede Isacryl-materiale, er forteltene farvestabile og holdbare. Oplev, hvordan Isabellas fortelte kan beskytte dig mod elementerne i elegant stil. 

 

 

 

 

 

 

Derfor skal du vælge Isabella :

   

  • Lang levetid og holdbarhed

  • Æstetisk dansk design

  • Miljøvenlige certificerede materialer

  • Vejrbestandige produkter

  • Omfattende sortiment til alle behov

  • Førende i campinginnovation

  • Produceret i Europa med strenge kvalitetskontroller

  • Nem opsætning og nedtagning

 

 

 

 

Isabella nyheder 2024

 
2024 byder på spændende nyheder fra Isabella, med det innovative Buddy markisetelt og Ventura Air Dove lufttelt. Disse nye produkter er skabt til at forbedre din campingoplevelse ved at kombinere fleksibilitet med Isabellas anerkendte design og kvalitet. 

 

Isabella har også fået en spritny topmoderne fabrik i Polen, hvor hvert fortelt bliver håndlavet og skabt med stor omhu og ekspertise.

 

 


 

Skal du kigge mere på Isabella

Opdag Isabellas omfattende sortiment af kvalitetsfortelte og campingudstyr ved personligt at besøge vores butikker i Aarhus og Silkeborg. Få førstehåndsoplevelsen af Isabellas produkters kvalitet og funktionalitet. 

 

 


 

Max pris:
Avanceret søgning
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv