Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 11:00

Adria 2023

Modelserie går ned i vægt

Den næste generation Adria Altea går en design klasse op, men en vægtklasse ned. 

De nye Altea er fuldstændig nydesignet både inde og ude, hvor de traditionelle alu-sider og brugen af krydsfiner er blevet lagt på hylden og er blevet erstattet med glasfibersider og nye letvægts komposit materialer. Det er derfor lykkedes at nedbringe vægten med 1500 kg. totalvægt. Med disse nye materialer har det været muligt for designerne at reducere vægten på nogle af møbeldelene, samt på de indvendige væg- og tagplader. 

Brugen af  komposit-materialer bliver større og større, efterhånden som prisen er landet på et fornuftigt niveau. Materialerne er lettere end de traditionelle, selvom det endda har en større styrke. 

I de nye Altea bliver væggene og loftet lavet i det vægtreducerende materiale SymaLITE, hvilket er et termoplastisk materiale med lav vægt og fremragende fysiske egenskaber. Ud over at materialet er ultralet og stærkt er det også støjabsorberende.  

Udover SymaLITE er kernen i overskabslågerne også erstattet med vægtreducerende materialer. Det sparer altså hver låge ca. 2 kg. 

Der er også sket en stor forbedring i designet på den nye ALTEA. Eksteriøret er ført over i samme designlinje som Adora og Alpina. Dette giver blandt andet et bredt gaskasselåg, hvilket giver en god adgang til opbevaring.

Man kan stadigvæk godt kende den klassiske Altea inde i vognen, med det gennemsyrede skandinaviske design. Dog er listen over forbedringer og nyheder lang. Blandt andet har sædehynderne nu fået fast bund, hvilket gør det nemmere at komme til opbevaringen i sædekassen.

Der kan også nævnes en mere polstret sengehest, midterste køje kan nu klappes ned og omdannes til en tavle, side-dinetterne er omdannet til ”rigtige” rundsiddegrupper, nogle overskabe har fået en ekstra hylde og så har væggene ved sidegruppen fået et filt-look og myggenets- og mørklægningskassette.

Hvis du vil vide mere om den nye Adria Altea eller vil du have et super godt tilbud, så kom ind i Camping-Specialisten Aarhus og snak med vores dygtige salgsrådgivere. 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv