Shop menu
Previous Next

Isabella Air X-Tension

PRIS
15.249,00DKK
Vare nr.: 183002401

Pladsen kan være lidt trang i en van. Med Isabella Air X-Tension udvider du dit areal med hele 8,25 m2, og får et rummeligt opholdsrum med højt til loftet. En smart detalje ved  X-Tension er, at du nemt kan lyne to af siderne af og forvandle det lette luftfortelt til et solsejl med læhjørne.  

Isabella Air X-Tension giver dig den ultimative frihed på campingferien. Den hurtige og enkle opsætning med luftkanaler gør, at du nemt kan tage luftteltet op og ned, så du hurtigt kan komme videre til næste destination på rejsen. Vælger du at blive på campingpladsen og køre en tur i din van, lader du blot X-Tension stå tilbage og holde din plads, mens du udforsker lokalområdet. Det eneste, du skal gøre, er at koble din van fra og lyne bagsiden på. 
Når du tilslutter X-Tension på din van, sker det via en specialudviklet ­tunnel, der sørger for, at luftforteltet passer 100 % perfekt på din van. Luftkanalerne i X-Tension er formet som et X og pumpes op med den medfølgende Isabella Air luftpumpe. Det er kun nødvendigt at pumpe luft i den ene luftventil, når du pumper teltet op. For at det går hurtigere, når du tager luften ud igen, er det en fordel at åbne begge luftventiler. 

Den faste side i X-Tension teltet har et vindue med myggenet, som sørger for en konstant ventilation og dermed et godt indeklima.

Detaljer

  • Dybde: 250 cm
  • Aftagelige/nedfældbare dele: 3 sider.
  • Myggenet i vindue: fast side til ventilation
  • Integrerede gardiner der kan rulles ned

Vælg den tunnel der passer til din van

Isabella Air X-Tension Tunnel til California
Passer på: VW California

Isabella Air X-Tension Tunnel til Family Van
Passer på: Citroen Spacetourer, Opel Zafira, Peugeot Traveller, Toyota ProAce Verso, Crosscamp, Citroen Yellow Camper, Pössl Campster, Pössl Venster, Mercedes Marco Polo, Ford Transit Custom


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv