Kabe autocamper 2023

Her hos Camping-Specialisten forhandler vi fire modelserier, hvor de alle har forskellige egenskaber, design og funktionelt fokus. Men naturligvis i den samme høje kvalitet. Kabes helt store autocamper nyhed i 2023, er den nye Kabe Novum. 

 

 

Kabe Novum 

Den nye Novum er bygget på Mercedes Chassis fra AL-KO. Det er en praktisk og halvintegreret autocamper i crossover-udførelse, som opfylder de mange ønsker man har til et fuldendt køretøj. Den nye autocamper har den sædvanlige gode Kabe kvalitet og en samlet vægt på 3500 kg. (Light), det vil altså sige der ikke er nogle særlige krav til kørekortet. Autocamperen er 7,5 m lang og der er mulighed for at tilvælge den med en samlet vægt på 4500 kg. (Heavy), med plads til hæve/sænkeseng over dinetten, som også er tilvalg ved en Kabe Novum Heavy. 

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Kabe Royal 

Kabe Royal er en halvintegreret autocamper med høje standarder, stor fleksibilitet og en fantastisk køreglæde. Autocamperen er 2,5 meter bred og er udstyret med hæve/sænkeseng. Kabe Royal er bygget på en Mercedes-Benz Sprinter med chassis fra AL-KO. Bilen har en 175HK motor, 9 trins automatgear, læderrat, automatisk nødbremse, MBUX 10,25 og Attention Assist, som bare er nogle eksempler på hvad der er af udstyr. Kabe Royal leveres i længderne 780 og 880.

Kabe Crown 

Kabe Crown er en helintegreret autocamper med førsteklasses design og basisudstyr, der er langt over det sædvanlige. Crown er helt perfekt til dig der sætter pris på muligheden for at vælge en autocamper, der ikke er blandt de største. Autocamperen er bygget på Mercedes-Benz med chassis fra AL-KO og kan fås i længderne 760, 810 og 860.

Kabe Imperial 

Design, kvalitet, komfort og køreegenskaber bliver ikke bedre end i en Kabe Imperial. Alle Kabe Imperial modellerne er bygget på Mercedes-Benz med specialdesignet AL-KO chassis, dette kan ses og føles under kørsel. Kabe Imperial har også smarte funktioner og en helt særlig komfortabel boligdel. Denne autocamper fås i længderne 810, 860 og 910

 

 

Vil du vide mere om Kabe autocamperne så kontakt os! 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv