Kabe Autocamper 2023

Ny autocampermodel med Mercedes som basiskøretøj

Det succesfulde samarbejde som Kabe har haft med Mercedes-Benz udvides og fra 2023 bygges alle Kabe autocampere med Mercedes Sprinter som køretøj. 

Kabes store autocamper nyhed for 2023 er den helt nye modelserie: Novum, som naturligvis har Mercedes Sprinter som base og Chassis fra AL-KO. Denne autocamper erstatter den tidligere Classic-serie. 

 

Den nye Novum er en fleksibel delintegreret autocamper, som opfylder mange at de ønsker som nytilkommende kunder har haft til Kabe. Det er herunder yngre familier, som ønsker en let og veludstyret bil, som kan bruges hele året. 

Autocamperen er 7,5m lang og fås i to basisudgaver: Novum Light som har en totalvægt på 3,5 tons og Novum Heavy som har lidt mere udstyr og en totalvægt på 4,5 tons - her er det også muligt at bestille en hæve-sænkeseng over dinetten. 

 

Kabe Novum tilbydes i tre forskellige planløsninger: 750 LXL, som har dobbeltseng og toilet i hver sin side bag i bilen samt L-formet køkken. 750 LGB, som har enkeltsenge som er hævet et par trin for at have plads til en garage i bagenden. Toilettet og bruseren er i midten langs den ene side af bilen. Den har også L-formet køkken. 750 T har to lange senge i midten, hvor toilet og separat brusekabine er placeret bagerst og lige så bred som autocamperen. 

Nyt for 2023 er også at passagersæderne i Novum, Royal, Crown og Imperial modeller er udstyret med det nye deformationssikre selespænder og justerbare nakkestøtter. Sikkerhedsselerne har to integreret trepunktsseler og Isofix-beslag er standard. De delintegreret autocampere fra Kabe får nu også Kabes eget faste kvalitetsindtræk på forsæderne med et flot Kabe-logo på ryglænet. 

Hvis du vil vide mere, eller ønsker at bestille en af Kabes nye autocampere så kom ind i Camping-Specialisten og snak med en af vores dygtige salgsrådgivere. 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv