Vi har lukket på gensyn på mandag kl. 11:00
Vi holder lukket søndag Pinsedag, men åbner igen mandag 2. Pinsedag 11-16
Lukket pinsedag
Vi har lukket på gensyn på mandag kl. 11:00
Vi holder lukket søndag Pinsedag, men åbner igen mandag 2. Pinsedag 11-16
Lukket pinsedag

Camping-Specialisten udvider

Dato: 17- 04- 2024

Camping-Specialisten udvider på Funder Dalgårdsvej i Silkeborg og samler hele virksomheden på samme adresse.

 

Camping-Specialisten udvider Silkeborg med tilbygning til værkstedet så kapaciteten fordobles, og der planlægges yderligere en tilbygning på ca. 800 kvm. til salgsaddelingen. 

Beslutningen er en del af den strategiske plan der er udarbejdet for Camping-Specialisten, og indebærer at afdelingen i Ormslev, 8260 Viby, lukkes næste forår. 

Vi sælger blandt andet de 5 mest solgte vognmærker i Danmark, men bygningerne i Ormslev lever ikke længere op til den standard vi ønsker, ligesom beliggenheden ikke længere er optimal. 

Vores kunder bor overalt i Danmark, og vi kan konstatere at kunderne kører efter den gode service og det store udvalg, frem for at handle lokalt, og derfor har vi vurderet at vi hellere vil bygge til i Silkeborg, og samle alle aktiviteter her, frem for at bygge nyt i Aarhus. 

Vi øsnker fortsat at servicere alle vores gode værkstedskunder i Aarhus området, og til de kunder som måtte ønske det, vil vi fremover tilbyde hente/bringeordning når vognen skal til service. 

Vi har opfordret alle vores medarbejdere i Ormslev til at tage med til Silkeborg, og vi har brug for dem, og vi håber at få alle med. 

Vi hos Camping-Specialisten ser meget frem til at påbegynde denne nye rejse, og glæder os over de muligheder som denne nye konsolidering bringer med sig. 

Vi forventer at det nye byggeri påbegyndes umiddelbart efter sommerferien, så det står klar til indflytning umiddelbart efter nytår 2025. 

Bringer ovenstående spørgsmål, så kontakt os endelig! 

Telefon: 97125366
Mail: info@camping-specialisten.dk

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv