Vi har lukket på gensyn på mandag kl. 11:00
Vi holder lukket søndag Pinsedag, men åbner igen mandag 2. Pinsedag 11-16
Lukket pinsedag
Vi har lukket på gensyn på mandag kl. 11:00
Vi holder lukket søndag Pinsedag, men åbner igen mandag 2. Pinsedag 11-16
Lukket pinsedag

Silverline - Lille rejsecampingvogn

Den lille campingvogn til dem, der vil opleve verden!

 

 

Silverline Mini

Denne Silverline Mini er den perfekte lille campingvogn til dem, der vil have en let campingvogn med kun det mest nødvendige.

Silverline Mini er en simpel campingvogn, hvor der kun er det allermest nødvendige: En seng. Derved henvender den sig til folk, som bare vil ud og opleve verden.

Campingvognen er isoleret, så man også kan sove i den på de kolde nætter. Derudover er den udstyret med led-lys indvendig, en tagluge og to hylder til opbevaring. Der er mulighed for at montere en gaskasse i fronten til ekstra opbevaring.

Går du med drømmen om bare at køre ud og opleve verden på den lette måde, så er denne campingvogn lige noget for dig!

Med en egenvægt på kun 270 kg. må alle køre med campingvognen. Derudover har man en lastevne på hele 480 kg., så der er masser af vægt til ALT, man kunne ønske sig at tage med.

 

 

Silverline Maxi De-Luxe

Vil du have lidt mere luksus med på farten, men stadig i en lille billig campingvogn, skal du tage et kig på Silverline Maxi De-Luxe.

Silverline Maxi De-Luxe er udført i et strømlinet design, der sikrer nem kørsel på vejen. Vognen er udstyret med gode opbevaringsmuligheder både inde i vognen og i bagrummet.

Den todelte madras kan foldes, så man kan sidde op i campingvognen, og bordplader er monteret under den forreste madras. Vognen er nem at få "Tempo 100"-godkendt.

Maxi De-luxe er en kompakt lille minicamper, der er udstyret med musikanlæg og minikøkken bagved med gaskomfur, minikøleskab og håndvask. 

Max pris:
Avanceret søgning
Totalvægt:
Egenvægt:
Pris:
Årgang:
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv