Vi har lukket på gensyn på mandag kl. 11:00
Vi holder lukket søndag Pinsedag, men åbner igen mandag 2. Pinsedag 11-16
Lukket pinsedag
Vi har lukket på gensyn på mandag kl. 11:00
Vi holder lukket søndag Pinsedag, men åbner igen mandag 2. Pinsedag 11-16
Lukket pinsedag

Weinsberg campingvogn 2023

Uanset om du vælger en Weinsberg CaraOne eller Weinsberg CaraCito, vil du blive forkælet. Det er fremragende campingvogne, som kombinerer alle de bedste funktioner. De er veludstyret og af høj kvalitet, hvor du får meget for pengene 

Weinsberg CaraOne 

CaraOne er den absolutte bestseller hos Weinsberg campingvogne. Den passer til alle rejsegrupper, med den s meget fleksible udstyr. Der er 11 helt forskellige grundrids, det som grundridsene har til fælles, er at de er meget hyggelige og er udstyret med detaljer af høj kvalitet. 

Uanset om du skal på familietur eller campingtur for to er Weinsberg CaraOne det rigtige valg. Dette er takket være de meget fleksible grundrids, som tilbyder hver CaraOne nok plads og opbevaringsplads til de store feriedrømme. 

Se de mange grundrids her 

Weinsberg CaraCito 

CaraCito har fuldt elektrisk udstyr til uovertruffen værdi for pengene. Campingvognen er også lavet i en minimalistisk ung stil, der kan tåle at blive set. 

CaraCito er konsekvent anderledes, konsekvent moderne og konsekvent elektrisk. Den imponerer med Weinsbergs velprøvede design og kvalitetsstandarder. I en CaraCito har du alt fra enkeltsenge til franskseng til køjesenge. 

CaraCito har et moderne interiør design i middelhavsstil. Campingvognene har induktionskogeplader, 83 liters kompressorkøleskab, elektrisk opvarmning og klimaanlæg. Alt dette gør en CaraCito til den bedste ferie kammerat i hele sæsonen. 

Vil du høre mere om Weinsberg campingvognene, så kontakt os! 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv