Weinsberg autocamper 2022

PEPPER - Vores stærke kampagnemodel 

Weinsberg PEPPER som er den "varmeste" autocamper på markedet, er igen blevet forbedret. Denne model er ikke bare "varm" men også rigtig eftertragtet. Den har et fuldstændig revideret interiørdesign, helt eksklusive polster varianter og de dynamiske baglygter. Weinsberg CaraCompact EDITION PEPPER har omfattende udstyr, individuelle design højdepunkter og til en fornuftig pris. 

CARACORE - Stilbevidst trendsætter 

Der har fra starten været et meget ambitiøst krav om udviklingen på CaraCore. Man ville skabe, intet mindre end et mesterværk. Den store helintegreret autocamper har et samspil mellem, dens maksimale plads, unikke design og følelsen af god plads og en sikker kørekomfort. 
CaraCore har både en fremragende kvalitet og et mærkværdigt design. En helintegreret autocamper med alle de typiske modeltræk, men samtidig med de klassiske Weinsberg gener. 

Kassebiler/CUV

Alle der kan lide at campere, skal have frie valgmuligheder. Derfor bygger Weinsberg også kassebiler, eller CUV som de bliver kaldt. 
CUV-bilerne er moderne og fuld udstyret, de tilbyder høj leve komfort i de kompakte dimensoner.
CaraBus er den helt unikke CUV allrounder. Den er rummelig, smidig og så stråler den af de fantastiske udstyrsdetaljer. Det minimalistiske CUV-alternativ til en CaraBus er en CaraTour. 

CaraBus og CaraTour tilbyder en masse plads til lige netop din lidenskab. Der er f.eks. den enorme garage, hvor der nemt kan parkeres to motorcykler, du har også et fuldt udstyret opholdsrum. CUV går højt med hævetagsmodellerne MQH med højt tag eller de helt nye CUV pop-up tag, som overskygger alle de andre pop-up tag på markedet, samt sætter helt nye kvalitetsstandarder. 

Pop-up tag (tilvalg) 

CUV's unikke pop-up tag, er et helt nyt tag, som sætter helt nye kvalitetsstandarder. Den omfattende fremstillingsproces, er bedre end de eksisterende løsninger man kan finde på markedet. Weinsberg LFI-tagkonstruktion med pop-up tag giver en skøn komfortzone i to etager. 

 

Konfigurer din egen CUV eller autocamper her

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv