Nyheder for 2022 Tabbert campingvogne

Nøgleordene for de nye TABBERT 2022 er: Mere fleksibilitet, mere sikkerhed, mere komfort. Der er nu kommet endnu mere standardudstyr i campingvognene. SilwyREADY-pakken, vil være at finde i næsten alle de nye TABBERT vogne, den vil sikre at dine glas bliver holdt i en sikker position.

Alle de nye TABBERT vogne er nu også udstyret med det effektive vandfiltersystem fra bluuwater, hvilket grundigt renser drikkevandet i vandhanerne. Tabbert Da Vinci 550 DM 2.5 kommer også med et smart nyt familielayout, med dobbeltseng, køjesenge og et centralt opholdsområde. 

2022 TABBERT DA VINCI 550 DM 2.5

Med den nye grundplan i Da Vinci 550 DM 2.5, får du nu et større udvalg i serien. Med de komfortable køjesenge, og op til seks senge er vognen ideel for de unge familier. 
Du kan konfigurer din helt egen Tabbert Da Vinci 550 DM 2.5

SilwyREADY

Silwy forhindre dine glas i at vippe eller glide rundt i din TABBERT, med de nye praktiske magnetløsninger. I 2022 vil næsten alle TABBERT campingvogne være med SilwyREADY som standard. 

Læs mere om SilwyREADY her 

Bluuwater

Med det nye vandsystem bluuwater, som kommer standard i TABBERTs campingvogne, sikrer vi at der kommer rent vand ud af vandarmaturerne, lige meget hvor ferien går hen. Bluuwater fjerner op til 99,999% af bakterier og små partikler, ved hjælp af ultrafilteringsmembranen.

Læs mere om bluuwater her 

 


 

GPS Tracker

Udvidelsespakke

For at beskytte mod tyveri har alle TABBERT-campingvogne en GPS-tracker, som også kan fås med livstidslicens til ubegrænset sporingsfunktion i hele EU. Der fåes nu en udvidelsespakke til Velocate GPS-trackeren, som giver mulighed for at benytte en app til at tjekke temperatur og gasfyldstand. 

Læs mere om GPS Tracker her

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv