Nyheder for 2021 Tabbert campingvogne

Til de nye 2021 Tabbert campingvogn, får vi et helt nyt elegant design. Med det nye Elegance Flow design som vi får på alle de nye 2021 Tabbert campingvogn får vi et helt nyt og unikt udvendigt design. Med disse nye egenskaber og former, lækker Tabbert fundamentet for et nyt årti. 
Den helt nye 2021 Tabbert Da Vinci er en øjenåbner. Med en fantastisk kombination af praktiske detaljer, innovative former og farver er du garenteret en fantastisk atmosfærer, for alle standarter og en hver rejse.  

Alt efter model er eksteriøret udformet med en pynteliste samt front og bagskærm, der giver vognen et endnu flottere look, eller kan udformes helt efter dine ønsker. Markeringslygter i skørtelisterne omkranser køretøjet med homogent lys og sørger for øget sikkerhed og synlighed. Takket være gasflaskeholderen med bundskinne samt en indføringshjælp til krumtapstøtterne byder Tabbert-campingvogne for endnu mere betjeningskomfort.

2021 TABBERT ROSSINI FINEST EDITION

Med den nye 2021 Tabbert Rossini bliver du budt velkommen til en verden af luksuscamping.
Her med den nye Rossini kan du altid tage afsted afslappet, sikkert og komfortabelt.
Se frem til det næste niveau indenfor rejser med den nye 2021 Tabbert Rossini Finest Edition.

DEN NYE 2021 TABBERT DA VINCI

Tabbert tradition med tidløs elegance, perfekt symbiose af komfort og praktisk anvendelighed, sikkerhed og design – det står den nye DA VINCI for. Som ingen anden vogn i den øverste middelklasse er den Modern Mainstream-Style, balance mellem moderne værdier, teknologier og tradition.

ELEGANCE FLOW DESIGN

Design er mere end bare udseende. Det er den ubesværede elegance hvor innovation og funktion bliver til ét, samt brugen af de mest moderne materialer. Den nye 2021 Tabbert multi-LED kombination er bare én softikeret detalje. Det nye innovartive Tabbert udvendige design markere springet ind i en nye æra.

 


 

GPS Tracker

Ny med livstidslicens

For at beskytte mod tyveri har alle TABBERT-campingvogne en GPS-tracker, som fra modelår 2021 også kan fås med livstidslicens til ubegrænset sporingsfunktion i hele EU.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv