Knaus Azur 2023

Med den nye Knaus Azur får du en ekstraordinær møbelkonstruktion og et stilfuldt interiør i cocooning-design, hvilket gør den nye Azur til et rigtig drømmehjem. Både inde og ude imponere den med sin helt unikke lyssignatur, samt den selvhelbredende FibreFrame.

Med Coocing design får den maksimale feel good faktor.

Den nye Azur har en komfortable U-formede siddegruppe, hvor du straks vil føle dig hjemme takket være SmartWall stofbeklædningen, de fine overflader og det dynamiske LED belysning.

Holistisk belysning og designkoncept

Interiøret på den nye Knaus Azur viser sig fra sin bedste side i LED-omgivelseslyset med dynamisk lyssignatur. Det skrå møbeldesign gør sigtelinjen imponerende gennem det rummelige interiør.

SmartWall er ikke kun smart grundet dens stofbeklædning. Der er også yderligere opbevaringsplads og hylder skjult bag klapperne

Den smarte indretning som du finder i Azuren bruger også skjulte rum til diskrete opbevaringspladser. Der er bl.a. bagved siddegruppens rygpuder

I det minimalistiske designkøkken, finder du stemningsbelysning i skufferne, elegant bordplade og et velformet køleskab med dobbelt stop.

Kontakt os endelig for at høre mere!

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv