Kabe autocamper 2022

Kabe autocampere er de helt unikke rejsepartnere. Kabes autocampere opbygges præcis efter samme princip, som deres campingvogne. En autocamper fra Kabe er en helårs autocamper, du kan derfor rejse med autocamperen hele året rundt, uden hverken at skulle tænke på inde eller ude klimaet. 

KABE VAN 

Kabe Van bliver bygget på Mercedes-Benz Sprinter med baghjulstræk (firehjulstræk fås som ekstra udstyr). Kabe Van er en smart og gennemtænkt helårsbil af den absolut højeste kvalitet, samt har den en længde på hele 6,90 meter. Bilen er blandt andet indbygget med digitale tjenester. Derudover er MBUX-operativsystemet med intelligent stemmestyren også inkluderet. 

KABE CLASSIC SERIEN 

Kabe Classic er en overkommelig og veludstyret model, med lidt færre tilvalgsmuligheder, men stadig med Kabes høje kvalitet. En del af det der er standard på en Kabe Classic er som regel tilvalg hos andre leverandører. Classic er bygget på Fiat Ducatos stabile autocamperchassis, hvor din sikkerhed og komfort er i fokus.

KABE ROYAL SERIEN 

I Kabes Royal-serie er alt luksusudstyr standard. Det er et perfekt valg til dig, som vil være på forkant med teknologien og ikke vil nøjes. Kabe Royal Crossover (med hæve/sænkeseng over dinetten) kan fås i længderne 780 og 880. Royal-serien er bygget på Mercedes-Benz Sprinter og er nem at rejse med, grundet de smarte funktioner den er fyldt med. 

KABE CROWN SERIEN 

Kabe Crown er bygget på en kombination af Mercedes-Benz og AL-KO chassis, den ligner til forveksling en personbil, hvilket både gælder komfort og sikkerhed. Crown har en designhøjde ud over det sædvanlige. Stilfuldt, eksklusivt tømrerarbejde, veludstyret og rummeligt køkken, den har ekstra komfortable senge og en hel masse praktiske opbevaringsløsninger. Den lange række plantegninger giver dig mulighed for at skabe den perfekte bil, til lige netop dine behov. 

KABE IMPERIAL SERIEN 

Imperialserien kan man sige er en samling af juveler i autocampernes premium segment. Standarden på luksusniveauet er tårn højt. De er bygget på Mercedes-Benz med AL-KO chassis, hvor tandemakslerne bagpå giver en stabil, sikker og behagelig kørsel. 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv