Adria - kvalitet og luksus til fornuftige priser

Adria er danskernes suverænt mest foretrukne campingvogn.

Hver fjerde campingvogn på de danske landeveje og campingpladser er en Adria vogn. Og det er der en grund til. Adria er kendte for at lave campingvogne og mobile homes i topkvalitet, som både er smukke indvendig og udvendigt, samtidig med at de er yderst funktionelle.
De mange interesserede campister fremhæver især Adria for et bredt og varieret produktsortiment. Måske fordi Adria gør meget ud af at involvere brugerne, når der gennemtestes nye udstyrspakker. Netop den del, kan vi her på Camping-Specialisten.dk Aarhus mærke, har betydning overfor kunderne når de kommer og spørger efter en ny Adria Campingvogn.

 

2021 Modeller

Vi har nu information om de nye 2021 Adria modeller. Læs mere om de nye 2021 Adria modeller her.
Endnu engang har Adria overgået dem selv med nye og mere luksuriøse campingvogne. Camping-Specialisten.dk Aarhus har igen i år fornøjelse af at kunne præsentere vognene og alle deres detaljer. Igen i år er sådan noget som gulvvarme en mere eller mindre fast bestanddel af vognene. Ligesom alufælge også er det. Kontakt gerne en af vores sælgere for mere info omkring Adria campingvognene.

 

Ingen tilfældigheder, kun detaljer

Med produktion på Europas mest avancerede fabrik, er der kælet for hver en detalje, der kan højne komfort, funktionalitet og brugervenlighed. Her kendes ikke til tilfældigheder, kun smukke og gennemtænkte detaljer.

 

Hvilke krav har du til din næste campingvogn

Har du et specielt krav til din næste campingvogn, så har Adria helt sikkert en løsning, der kan matche det du søger.
Skal familien, kæresten eller vennerne forkæles med en ferie, hvor komforten er i top, så kig lidt nærmere på Adrias sortiment og de mange muligheder, der kan skræddersyes efter dine ønsker.
Eksempelvis kunne det jo godt være at du var i markedet efter en speciel vogn der indeholdt dobbeltseng eller enkeltsenge.
Det kunne også godt være at hvis der var køjer i campingvognen, at den så var lidt mere interessant for børnefamilien. Alle disse krav og ønsker kan Camping-Specialisten.dk højst sandsynligt imødekomme for jer.

Kig ned i vores store butik/showroom og gå på opdagelse i vores mange Adria campingvogne. Nye såvel som brugte.

Tag familien og børnene med på ferie

Forestil dig en ferie, hvor I forældre rent faktisk også får slappet af. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med en Campingvogn fra Adria kan det blive realitet. Det kunne være på en campingferie, hvor tempoet er sat ned og der er god tid til at nyde hinandens selskab, både i og udenfor vognen. Når du køber en vogn fra Adria køber du et ekstra lille hjem, som er udstyret med alt hvad du har brug for til hverdagen på campingpladsen og det sikre dig det bedste udgangspunkt for en skøn ferie med familie. Børnene kan rende rundt og lege med andre børn på pladsen og kun kommer tilbage fra tid til anden for at få stillet sulten og slukket tørsten. Det giver jer god tid til at slappe af og nyde ferien, mens jeres børn hygger med de andre på pladsen. En Adria campingvogn har alt det nødvendige udstyr og sikre jer en lille flig af luksus på ferien. Det har I fortjent.

Adrias produktprogram består af 6 forskellige modeller, og er klar til at servicere den moderne forbruger.
Adria er meget tidssvarende og bestræber sig på at være fleksible i nutidens forventninger, der ofte kræver høj standard.Produktserier fra Adria campingvogne:

  • Adria Action – 3,6 meter action og eventyr
  • Adria Aviva – til den lette campingferie
  • Adria Altea – Prisvinder med masser af værdi for pengene
  • Adria Adora – Maksimal rummelighed og ovenlysvindue
  • Adria Astella – gennemført oplevelse i luksuriøse omgivelser
  • Adria Alpina – den ultimative helårsvogn

 

Se vores vogne til salg

Vi forhandler både nye og brugte Adria campingvogne. Som forhandler er det en glæde at tilbyde den ypperste standard indenfor både små og store løsninger.

Klik her for at se alle vores Adria campingvogne

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv