Autocamper 2023

   

 

Vil du se noget nyt, hver gang du åbner døren? - og ikke være bundet til den samme kedelige buffet en hel uge? Så vil du elske friheden med en autocamper. Her bestemmer du selv, om du vil slå døren op til et bjerglandskab den ene dag og bølger den næste. Og du har endda plads til, at svigermor kommer på forlænget weekend. Det kalder vi frihed! 

Der er rift om de nye 2023-autocampere

Det er med god grund, der er rift om de nye 2023-modeller! Autocampere bliver kun bedre og bedre. Bedre rumudnyttelse, bedre køreegenskaber - flottere design og indretning med super udnyttelse af pladsen. Det er luksus på fire hjul. Her kan du se de nye 2023 autocampere: 

Knaus

Weinsberg 

Kabe 

 

 

Knaus nyheder  

Knaus Tourer Van 

Den nye Kanus Tourer Van er en ultrakompakt TI på VW T6.1. Den er ideel, som en sporty og karakteristisk ferieledsager med plads op til 4 personer. 

Læs mere her

Knaus Tourer CUV 

Den nye Knaus Tourer kombinere det bedste fra to verdener. Manøvredygtig og plads til 4, som en TI. 

Læs mere her

Knaus Van TI Plus på VW Crafter 

Som en special Platinum Selection model, overbeviser autocamperen med plus i sikkerhed, køredynamisk og udstyr. Den typiske Knaus FoldXPand bag skaber ekstra rum i det stilfulde interiør. 

Læs mere her 

 

 

Weinsberg nyheder  

Weinsberg X-Cursion Van på VW T6

Den nye X-Cursion er den første Weinsberg på VW. Den har forbløffende kompakte indvendige mål og et helt nyt karosserikoncept i interiøret. 

Læs mere her 

Weinsberg Camper Vans 

De populære CaraBus og CaraTour-Camper Vans fås nu på Ford Transit 

Læs mere her

 

 

Kabe autocamper nyheder  

Kabe Novum 

Hos Kabe autocamper har de lanceret en helt ny autocamper Kabe Novum, som kommer til at erstatte Kabe Classic. 

Læs mere her

 

 

Reserver en spritny 2023 autocamper 

Men skynd dig - vi får kun et begrænset antal modeller hjem, og der er rift om dem! De nye autocampere byder på masser af opgraderinger af bl.a. design, features og sikkerhed- 

Se udvalget af de nye 2023 autocampere her. 

Book en tid

Du kan allerede nu se udvalget af 2023 autocamper, men hvis du vil være sikker på at kunne reservere en ny 2023 autocamper, så book en tid hos os. Her har vi god tid til at gennemgå de nye autocampere, snakke finansiering og sammenligne modeller, så du får bestilt den helt rigtige.

Ring på: 
97 12 53 66 (Silkeborg afdelingen)
86 28 35 66 (Århus afdelingen)

Autocamper show i Fredericia 

Kom og besøg os på autocampermessen i Fredericia den 4.-6-. november, hvor vi viser de nyeste autocampere fra Kabe, Knaus og Weinsberg. Camping-Specialistens personale, Danmarks vel nok mest vidende inden for autocampere, og de står alle klar til at rådgive og svare på jeres spørgsmål. I finder os hal A på stand nummer 1220. 

Autocamper show  i Fredericia

Autocamper show i Fredericia

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv