Udlejning af autocamper til kør-selv-ferie i smuk natur

Udlejning af autocamper - i al slags smuk natur - besøg camping-specialisten.dk

Udlejning af autocamper - i al slags smuk natur - besøg camping-specialisten.dk

Drømmer du om en ferie, hvor du har absolut frihed, hvor du selv bestemmer hvilken udsigt du vågner op til om morgenen? Drømmer du om at din køretur på kør-selv ferien bliver endnu mere behagelig og komfortabel, så skal du leje en autocamper. Slip for hotelværelser som du alligevel ikke gider at være på, men vær i stedet tæt på naturen og spis din frokost nær et vandløb eller i en lille hyggelig skov. 

Den drøm kan nu gå i opfyldelse. vi har nemlig en autocamper vi lejer ud. Du kan se meget mere om autocamperen her. Du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. 

Weinsberg CaraSuite 650 MF

Udlejning af autocampere er både for erfarne campister og de helt nye campister. Camping-specialistens erfarne personale viser jer personlig hvordan autocamperne fungerer. Vi tager jer nemlig med ud i camperen ved afhentning, og giver jer en grundig gennemgang af hvordan den virker. Her er der også rig mulighed for at stille spørgsmål, så i får den bedste ferie! Og frem for alt er sikre ved jeres lejede køretøj.

Camping-specialisten.dk tilbyder udlejning af autocampere. Lej en autocamper og gør kør-selv-ferien mere komfortabel.

Camping-specialisten.dk tilbyder udlejning af autocampere. Lej en autocamper og gør kør-selv-ferien mere komfortabel.

Priser

Når du skal leje en autocamper hos os, er priserne følgende: 

  • Periode 1/1 til 1/4: 7.500,- pr. uge. 
  • Periode 1/4 til 1/6: 8.500,- pr. uge.
  • Periode 1/6 til 1/9: 10.000,- pr. uge. 
  • Periode 1/9 til 31/12: 8.500,- pr. uge. 

Betingelser

Når man lejer vores autocamper her hos Camping-Specialisten, skal man betale et depositum på 5.000 kr. Der vil være 1.500 fri km., hvis du kører over det, vil det koste 2 kr. pr. km. 

Når du lejer Weinsberg CaraSuite 650 MF er udlejningsperioden af autocamperen fra torsdag kl. 13 til torsdag kl. 10.

Hvis der skulle opstå problemer, eller ved eventuelle skader, er der betingelser og hjælp at hente i lejekontrakten. Denne gennemgår vi også med jer, så I er helt sikre på at få den bedste kør-selv-ferie.

Book online her

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt Henriette Overgaard på mail: ho@camping-specialisten.dk eller tlf.: 97 12 53 66

Autocamper fra Camping-Specialisten på landevejen blandt smuk natur.

Autocamper fra Camping-Specialisten på landevejen blandt smuk natur.

2021 Weinsberg CaraSuite 650 MF

Skal du ud og opleve friheden, køre rundt til forskellige byer lige når du vil. Så kan du allerede idag booke vores udlejningsautocamper Weinsberg CaraSuite 650 MF. Rigtig flot autocamper med 4 sove- og selepladser. Autocamperen har en dobbeltseng samt en hæve sænkeseng. 

Denne Weinsberg autocamper er udstyret med Truma kombifyr, hvilket gør du også kan leje autocamperen, når der er lidt koldere. Den er bygget på en Fiat, med 140 HK og det gængse udstyr som bakkamera og Apple CarPlay. 

Autocamperen er også udstyret med fastmonteret markise og cykelholder. 

Kan bookes lige her

Previous Next

2021 Weinsberg CaraSuite 650 MF

 

Se video af Steen Overgaard der gennemgår 2021 Weinsberg CaraSuite 650 MF autocamperen.

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv