Weinsberg CaraCito 2021 - En campingvogn uden gas

Dato: 18- 09- 2020

Uden gas, med unikt design – med den nye 2021 CaraCito går WEINSBERG helt nye veje.
Den første campingvogn fra WEINSBERG, der giver afkald på gasflasker, er på mange måder speciel: Den er udelukkende udstyret med elektriske apparater, som blandt andet et 230- Volt-glaskeramisk komfur og et 60 liter stort kompressor køleskab (12/230 Volt).
Derudover har CaraCito et kombineret varme- og klimaanlæg med behovsoptimeret temperaturstyring, der sikrer en behagelig temperatur indendørs uanset årstiden.

I interiøret genkender man tydeligt kendte krav til kvalitet og design. Solide og funktionelle møbler i moderne design, loftshylder uden greb og lige fronter i lyst trædekor. Badeværelset er udstyret med håndvask, toilet og hylder (kan også fås med en bruser). Hyndevarianter i brune, blå eller grå toner med WEINSBERG-broderi. Køkkenet er udstyret med en dyb vask i rustfrit stål og bestikskuffe.

Køkkenarbejdsområdet og bordpladen imponerer med en markant dekor i sydlandsk stil. De store tagluger og vinduer (køkkenvindue med rullegardin) giver masser af lys i det hyggelige opholdsrum.

Med bekvemme EvoPore HRC-madrasser, hyndelstof og møbler i høj kvalitet samt en ny dør fås den nye CaraCito også inkl. klimaanlæg med varme. 
Genialt udstyr, førsteklasses design til en attraktiv pris: Det gør denne 2021 Weinsberg CaraCito yderst attraktiv for unge, stilbevidste campister, samt familier.

Med forskelligt ekstraudstyr og pakker kan vognen udstyres individuelt og med endnu mere udstyr.
Heller ikke grundridsene (390 QD, 450 FU, 470 EU, 470 QDK, 500 QDK) lader noget tilbage at ønske: Udover enkeltsenge og dobbeltsenge samt grundrids med fransk seng fås CaraCito også med køjesenge til familier.

 

>> Kontant os for mere information <<

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv