Kabe 2022 nyhederne er nu offentliggjort!

Dato: 12- 08- 2021

Så er der nyt fra Kabe! Nu kan du læse om nyhederne i Kabe 2022 både for campingvogne og autocampere.

Du kan se alle Kabe 2022 nyhederne her.

Kabe campingvogne 2022

Kabe lancerer i 2022 en ny campingvognsserie som efterfølger til den populære Classic-serie, der netop har rundet 10 år som det populære valg hos familier og aktive campister.

Kabe Estate 2022

Kabe Estate 2022 er designet til børnefamilier og aktive campister. Vognens komfort, sikkerhed og trygge helårsegenskaber gør det til et oplagt valg. Dertil følger den konkurrencedygtige pris, som er meget attraktiv for nye campister og yngre familier, som skal til at købe deres første campingvogn.

Kabe Estate findes i et omarbejdet design - både på den indvedige og udvendige del. Udvendigt er KABE Estate 2022 en moderne campingvogn med glatte plader, sorte vinduesrammer og kontrastrige rød-sorte dekaler. Campingvognen er bygget på et Knott-chassis med selvjusterende bremser.

Indvendigt finder man mange moderne indretningsdetaljer såsom læselamper med USB-port, matsorte håndtag på låger og skuffer, sorte beslag og knager samt sort køkkenhane. Modelserien kendetegnes også af børneværelsesvogne i forskellige størrelse med to eller tre køjesenge.

"Altid et skridt foran"

Et skridt foran - det tør siges. Vi kan nikke genkendende til at KABE Estates udstyrspakke har mange indbyggede fordele. Meget af det, der er ekstraudstyr hos andre producenter er faktisk på listen over standardudstyr i Kabe Estate 2022.

Som standard-udstyr i Kabe i Estate finder man vandbåren gulvvarme, tonede vinduer med myggenet, mørklægningsgardiner, brandalarmer, lækageindikator, tv-antenne, højtalere, wifi-router, LED-belysning og USB-porte ved alle senge. Alle disse funktioner fra 2022 campingvognsserien gør campinglivet lidt nemmer og lidt mere luksuriøst.

Kabe Estate fås i størrelserne 470, 520, 560, 600, 660 og 780, med i alt 10 modeller og 14 forskellige planløsninger.

Læs mere om Kabe campingvognene her.

Kabe autocampere 2022

2022 Autocamper-serien fra KABE har ikke gennemgået ligeså store ændringer sammenlignet med campingvognene.

Samarbejdet med Mercedes Benz

Samarbejdet om de fire Mercedes-byggede modeller fortsætter, så vi kan se frem til at præsentere autocamperne Kabe Crown og Kabe Imperial 2022. Desuden kan du fortsat bestille de halvintegrerede crossover-biler i Royal-serien og Kabe Van.

Kabe Van nyhed 2022

KABE Van fået stor opmærksomhed på markedet. Som en nyhed for 2022 kan du nu få tvillingehjul monteret på Kabe Van og dermed øge lastvægten med 850 kg.

Løbende opfriskning af interiør og udstyr

I 2021 skete der store designændringer og Kabe forsætter med at opdatere interiøret i Royal, Crown og Imperial. Her finder man bl.a. betoninspireret laminat på bordpladerne i badeværelset og brusebadet. Nydesignede loftslamper og belysningsskinner er også at finde. 

Autocampere i Classic-serien får et helt nyt førermiljø. Se frem til et nyt rat, ny gearstang, nyt dørpanel og en trådløs mobiloplader. Classic-serien får desuden aircondition i førerhuset. Desuden kan du bestille opgraderet komfort- og sikkerhedspakke der indeholder nødbremse, Lane Assist, adaptiv fartpilot, Traffic Sign Assist og Attention Assist. Foruden finder man også Regnsensor og kørselslysassistance med automatisk nedblænding.

Autocampermodellerne fra Kabes 2022 består fortsat af Kabe Van, Classic, Royal, Crown og Imperial. 

Læs mere om Kabe autocampere her.

 

 

Kabe 2022 nyheder

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv