Isabella fortelte og solsejl – 100% Danish hygge

Dato: 31- 03- 2022

Hos Camping-Specialisten forhandler vi fortelte, solsejl og tilbehør fra Isabella. Du kan herunder se meget mere om de forskellige telte, solsejl og tilbehør hertil, så du kan komme tættere på at finde dit perfekte telt.

Campingudstyr i høj kvalitet og komfort

Isabella producerer slidstærke fortelte med et væld af muligheder for opbygning og indretning, og er kendte for velrenommeret dansk design og høj kvalitet i over 60 år. Gennem tiden har Isabellas produktudvikling gennemgået store fremskridt og er anerkendt for funktionelle designs, slidstærke materialer og høj kvalitet. Samtidig giver Isabellas fokus på brugervenlighed og ekstraudstyr masser af muligheder for at ramme forskellige behov på samme tid.

På Isabella-fabrikken i Vejle udvikles og testes alle nye produkter. Der anvendes samme unikke kvalitetskontrol i dag som for 60 år siden. Produkterne er eksklusive og altid udført i lækre materialer. Fabrikken bestræber sig på at anvende miljøvenlige materialer.

 

 

 

 

 

Commodore Dawn/North 

Med et Commodore fra Isabella har du en dybde på 3 meter og muligheden for valget mellem tre steltyper, hvilket giver dig, som veksler mellem stand- og rejsecamping og samtidig nyder at have god plads i forteltet, store fordele. De store panel-opdelte panoramavinduer gør Commodore forteltet til et opholdsrum med et helt unikt lysindfald. I begge gavle er der også myggenetvindue med folieklap, samt en integreret topudluftning i midten af fronten, som bevarer det gode indeklima.

Commodore kan både fås i Dawn og i North-model.

 

Forum Etna 

Forum Etna er den fleksible fastligger-favorit. Teltet har justerbare fronter, så man kan lave sit indgangsparti, ligesom man vil have det. Fronten kan enten rykkes en meter tilbage og dermed skabe en overdækket terrasse, eller også kan man nøjes med at rykke den ene del af fronten tilbage, og dermed skabe et vindfang. Du kan også tilkøbe en ekstra frontdel, så du kan lave en lille entré og dermed få en større fleksibilitet. Forum fås udelukkende med Isabellas kraftige Megastel, hvilket giver den perfekte stabilitet som fastligger. Forum er 3,5 m i dybden og passer det til næsten alle vogn størrelser.

 

Penta Etna 

Med et Penta Etna har du alt hvad du kunne ønske dig i et standtelt. Det har en dybde på 3,5m uden nogen generende midterstang og så har det en form, så hele pladsen bliver udnyttet. Teltet har myggenetvinduer i begge gavle og de mange muligheder for at åbne op giver et optimalt indeklima. Penta har et sandfarvet tag, hvilket giver et blødt og varmt lys i teltet. Den femkantede facon betyder stabilitet til en lang sæson på campingpladsen. Når du køber et Penta kan du vælge mellem det stærke Zinox stålstel eller det ekstra stærke Zinox MegaFrame for en ekstra stabilitet. Hvis du kombinerer MegaFrame med vintersikring, får du altså et telt du kan bruge hele året.

 

 

 

Atlas Megastel solsejl

Atlas Megastel solsejl er det ultimative solsejl til fastliggere. Solsejlet fås med Megastel, hvilket gør at Atlas solsejlet står godt fast også i regn og blæst. Solsejlet monteres i udhænget på forteltet ved hjælp af 3 Megs F-link, og der skabes dermed en skyggefuld terrasse. Der kan også tilkøbes sider til solsejlet, så der kan opnås ekstra læ. Siderne lynes let på og fås så de passer i farverne til både Isabella Dawn og North fortelte.

 

 

 

Ambassador Dawn

Ambassador har været på markedet i mere end 30 år, som værende det ultimative rejsetelt. Ambassador er nemt at sætte op, har en begrænset vægt samt en dybde på 2,5 meter.

I begge gavle finder du myggenetsvinduer og er fremstillet i Isacryl, for at sikre det gode indeklima. Taget er belagt på ydersiden og har et mønster på indersiden, som er med til at minimere kondensdannelse i teltet.

 

Capri North 

Capri North er det ideelle telt til rejsecampisten. De store myggenetsvinduer giver en god ventilation i teltet, uden man bliver generet af insekter på varme sommerdage og nætter.
Du kan få Capri North med Zinox stålstel eller det helt lette CarbonX fiberstel.

 

 

 

Ventura Pacific D250/D300

Ventura Pacific er syet I VenTex, hvilket gør teltet utrolig nemt at gøre rent takket være den ydre belægning. Dette telt er det ideelle valg til dig der er rejsecampist, da teltet har en lav vægt og en enkel konstruktion.
For ekstra ventilation har Pacific myggenetvindue med folieklap i den ene side.

Med et Pacific har du mulighed for at vælge mellem Prenox stålstel eller det lette IXL fiberstel.

 

Loggia Solsejl 

Loggia Solsejl er det ultmative letvægtssolsejl, hvis du ønsker skygge når du rejser rundt fra sted til sted om sommeren. Det vejer kun 8,5 kg (3 meter bredde) og 10,2 kg (4 meter bredde) og sættes direkte på campingvognen og rejses med 3 letvægtsstænger. Loggia solsejlet er det dybeste solsejl med en dybde på 2,70 meter. Det fås både i 3 meter og 4 meter i bredden.

 

 

 

Isabella Air Cirrus North 400/300

Med et Cirrus North får du en kombination af det klassiske Isabella-design, materialer af høj kvalitet og et nyt IsaAir luftssystem. Materialerne i luftteltet er gennemfarvet hvilket gør at teltet forbliver pænt i farverne i mange år. Dette luftfortelt har også myggenetsvinduer i begge gavle, hvilket giver dig et optimalt indeklima og er med til minimerer kondensdannelsen.

Luftteltet fås i både 3 og 4 meters bredde og med luftventiler i alle 3 frontkanaler, så du hurtigere kan tage luften ud ved nedtagning.

Teltet passer til vognhøjder mellem 242 og 255 cm.

 

Isabella Air Arc Solsejl 

Med et Isabella Air Arc solsejl, får du et solsejl der er utrolig nemt at stille op, så du hurtigt er klar til at nyde ferien på campingpladsen. Solsejlet består udelukkende af luftkanaler og tagdug. Det pumpes ét sted med den medfølgende Isabella Air luftpumpe.
Solsejlet er 260 cm dyb, 380 cm bred og passer til vogne der er mellem 242 og 255 cm høje.

Kom ind i butikken eller ring og få en snak med vores salgsrådgivere, så hjælper de gerne dig med at finde det perfekte telt! 

Camping-Specialisten Silkeborg                            
Funder Dalgårdsvej 1                                           
8600 Silkeborg                                                    
97125366                                                           

Camping-Specialisten Århus 
Ormslevvej 448 
8260 Viby J
86283566

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv