Ferie for Alle 2023

Dato: 18- 01- 2023

Kom på messe og kickstart campingdrømmen

Uanset om du er garvet campist, eller du går og overvejer at kaste dig ud i campinglivets glæder, så er Ferie for Alle det perfekte sted at opleve alt, hvad der rører sig, inden for campingvogne, autocampere og udstyr, der gør ferien lige dét bedre. Du får det hele samlet ét sted og al den hjælp og vejledning, du kunne drømme om. 

Du finder os i hele HAL E, som vi har fyldt med fede autocampere fra Knaus, Weinsberg og Kabe og campingvogne fra Knaus, Weinsberg, Kabe, Tabbert og Sprite - vognene fra Adria finder du på stand H6050.

 

 

Få afklaring på dine spørgsmål 

"Hvordan er liggekomforten i 2023-modellerne? Hvilke nye features og udstyr er der kommet? Kan det betale sig at opgradere til en nyere model? Og hvad med finansiering?" 

Der er mange detaljer, du kan opleve og få afklaring på, når du besøger os på Ferie for Alle-messen. Kom og få en snak med alle os camping-specialister om alt fra udstyr og tekniske specifikationer til modelsammenligning og finansieringsmuligheder. 

Vi glæder os til at se jer i MCH Messecenter Herning d. 25.-26. februar 2023. Der er gratis parkering og oplevelser for hele familien 

Køb billetterne her: https://www.ferieforalle.dk/koeb-billet/koeb-billet 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv