4 små modeller, til et mindre behov

Dato: 02- 11- 2016

Dette er Danmarks absolut billigste nye campingvogn

Denne søde lille campingvogn flytter grænserne for hvor effektivt en lille campingvogn kan indrettes. Vælger du f.eks. grundplan 295 ET får du en campingvogn til 2 personer, med køkken, toilet rum, køleskab og klædeskab. Man skulle næsten ikke tro det var muligt.
 

Den spontane weekend tur

Vognen er perfekt til de spontane weekendture eller som rejsevogn ude på de smalle veje, eller i bjergene når I kører til udlandet.

Opus 295 har et let betjent hævetag med myggenet til de varme sommerdage og lune nætter.

 

Campingvognen er bygget i vedligeholdelsesfrit glasfiber med dobbelt vinduer, på et helgalvaniset chassis. Her er en campingvogn med et meget lille vedligeholdelses budget.

Opus campingvogn

- Den lille sporty GT model

Har man ønske om et alternativt og mere sporty farvevalg, har Opus kreeret en GT version af alle fire modeller, der er baseret på et helt hvidt karosseri monteret med nogle friske GT striber i lys blå og antracit og mørktonede ruder.

Indvendig er farverne holdt i grå nuancer på hynder med passende gardindesign og lys beklædning på vægge og loft.

En virkelig smart og anderledes campingvogn, der vil stå godt til enhver bil.

 

Har man ønske om et alternativt og mere sporty farvevalg, har Opus kreeret en GT version af alle fire modeller, der er baseret på et helt hvidt karosseri monteret med nogle friske GT striber i lys blå og antracit og mørktonede ruder.

Indvendig er farverne holdt i grå nuancer på hynder med passende gardindesign og lys beklædning på vægge og loft.

En virkelig smart og anderledes campingvogn, der vil stå godt til enhver bil.


Modellen leveres med 2 forskellige indretninger

Version 1: Med endekøkken, toiletrum, TV-kommode med køleskab, siddegruppe til 4 personer, der let omdannes til en dobbeltseng og god skabsplads. 

Det er en lille vogn med en lille totalhøjde. Til gengæld har modellen en stor tagluge, så man kan løfte en stor del af taget og derved skaffe både luft og en større ståhøjde.

Version 2: Leveres også i en version uden tioletrum, men med to siddedinetter. Her kan man både have sin seng fast opredt og samtidig have en lille siddegruppe med bord, til spisning, læsninig og skrivning. 

En praktisk indretning, hvis man kan undvære sit toiletrum. I øvrigt leveres et indbygget Thetford skylletoilet som ekstraudstyr i alle modeller med toiletrum.

Opus GT

- perfekt til den mindre bil

Den nye Opus 365 nt er bl.a. målrettet mod de mange, der gennem de sidste år har investeret i mindre biler.
Det kunne også være alternativet til en teltvogn eller hvis du drømmer om at have lidt læ og indendørsmuligheder med, når du tager på jagt, lystfiskeri.

Danmark billigst campingvogn.

Karosseriet er udført i glasfiber (vedligeholdelsesfrit) og monteret på et galvaniseret AL-KO chassis med en AL-KO aksel. Dobbeltvinduer, fire solide støtteben, en kæmpe gaskasse, designet trækstangsdæksel og en sofistikeret bagende med moderne lygter. 3. bremselys og en forteltlampe.

Indvendig er vognen indrettet med en siddegruppe, som hurtigt kan ændres til en dobbeltseng. Store læsespots, et stort klædeskab og hjørne-toiletrum med vindue. TV-kommode, og endekøkkene med masser af plads, 2 gasblus med glasafdækning, 60 ltr. Dometic køleskab og mulighed for Truma varmeovn.
Via omformer er der 12 volts lys over køkkenet. Desuden er der både 220V indtag og stik i vognen.

Undervognen er opbygget i AL-KO chassis. 

- let og perfekt til ophold ved fritidsaktiviteter

Opus 365 GT er en let rejsevogn.
Flere med udendørsinteresser benytter den lille campingvogn som den perfekte løsning til ophold, når de er afsted på jagt, fiskeri eller windsurfing.
En tur til stranden, frokost i det grønne eller som overnatning, når man besøger familie og venner. 
 

Egenvægt på 650 kg

Med en egenvægt på bare 650 kg, er det muligt at hægte en Opus på mange mindre biler.
 

Indretning

Opus 365 GT er indrettet med en siddegruppe til fire personer der kan omdannes til en dobbeltseng, klædeskab, toiletrum, overskabe og endekøkken. Køleskabet på 60 ltr. er placeret i TV-kommoden, så der er god plads i køkkenet.
Opus 365 GT (NTL) har to sofasenge, så man kan få sig en middagslur uden at skulle rede op i siddegruppen. En smart løsning.


UPDATE: Vi er ikke længere forhandler af Opus campingvogne hos Camping-Specialisten.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv