Autocamper 2022

2022 nyheder fra Knaus

2022 nyheder fra Knaus

   

 

Vil du se noget nyt, hver gang du åbner døren? - og ikke være bundet til den samme kedelige buffet en hel uge? Så vil du elske friheden med en autocamper. Her bestemmer du selv, om du vil slå døren op til et bjerglandskab den ene dag og bølger den næste. Og du har endda plads til, at svigermor kommer på forlænget weekend. Det kalder vi frihed! 

Der er rift om de nye 2022-autocampere

Det er med god grund, der er rift om de nye 2022-modeller! Autocampere bliver bare bedre og bedre. Bedre rumudnyttelse, bedre køreegenskaber - flottere design og indretning med super udnyttelse af pladsen. Det er virkelig luksus på fire hjul! Ja, vi forstår godt, at 2022-modellerne er eftertragtede. Bare se et par eksempler fra Knaus og Weinsberg

Fuld luksus og virkelig rummelig indrettet 

Med Knaus Van TI Vansation får du masser af luksus i kompakt format og fuld gode køreegenskaber. Det stilrene interiør har mange gennemtænkte detaljer. Virkelig rummeligt indrettet, så du indefra ikke mærker, at den kun er 2,2 meter bred. 

Knaus Van TI MAN 640MEG Vansation 

 • MAN-chassis 
 • 177HK
 • Automatgear 
 • Alufælge 
 • Boksmarkise 
 • Ovenlys og stjernehimmel: Stor tagluge 
 • Myggenet og fluenetsdør 
  Og meget mere 

  Se meget mere her

Du kan også konfigurer din egen Knaus autocamper her

Indenfor i Knaus Van TI MAN 640MEG Vansation

Indenfor i Knaus Van TI MAN 640MEG Vansation

En af Europas mest solgte - nu i ny, endnu bedre årgang 

Den nye CaraCompact fra Weinsberg er holdt smal i de udvendige mål, for at give gode køreegenskaber og gøre den let at parkere i vejkanten. Samtidig er der eminent rumudnyttelse indvendigt, og flot moderne design. Fuld af smarte detaljer til udnyttelsen af pladsen - og til at sikre gode ferier. En af Europas mest solgte autocampere - også hos Camping-Specialisten. 

 

Weinsberg CaraCompact 600 MEG "Pepper Edition" 

 • Fiat-chassis
 • Adaptiv fartpilot (tilvalg)
 • Ny instrumentering 
 • Masser af sikkerhedsudstyr 
 • To enkeltsenge + udtræk til tre sovepladser 
 • Sorte alufælge 
 • Kalkfrit vand (BWT-vandfilter) 

  Se mere her 

Du kan også konfigurer din egen Weinsberg autocamper her 

2022 Nyhed fra Weinsberg

2022 Nyhed fra Weinsberg

Reserver en spritny 2022 autocamper 

Men skynd dig - vi får kun et begrænset antal modeller hjem, og der er rift om dem! De nye autocampere byder på masser af opgraderinger af bl.a. design, features og sikkerhed med nye chassiser fra Mercedes, Fiat og MAN. 

Se udvalget af de nye 2022 autocampere her. 

Køb din spritnye autocamper hos Camping-Specialisten

Køb din spritnye autocamper hos Camping-Specialisten

Book en tid

Du kan allerede nu se udvalget af 2022 autocamper, men hvis du vil være sikker på at kunne reservere en ny 2022 autocamper, så book en tid hos os. Her har vi god tid til at gennemgå de nye autocampere, snakke finansiering og sammenligne modeller, så du får bestilt den helt rigtige.

Ring på: 
97 12 53 66 (Silkeborg afdelingen)
86 28 35 66 (Århus afdelingen)

Autocamper show i Fredericia 

Kom og besøg os på autocampermessen i Fredericia den 12. eller 14. november, hvor vi viser de nyeste autocampere fra Kabe, Knaus og Weinsberg. Camping-Specialistens personale Danmarks vel nok mest vidende inden for autocampere, og de står alle klar til at rådgive og svare på jeres spørgsmål. I finder os hal A på stand nummer 1240. 

Autocamper show i Fredericia

Autocamper show i Fredericia

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv