Nyheder fra Adria, Knaus, Kabe og Weinsberg

I 2022 kommer både Adria, Knaus, Kabe og Weinsberg med nogle store nyheder. 
Læs meget mere om dem her: 

Kabe Estate 
Knaus E.Power
Weinsberg CaraCompact EDITION PEPPER på Mercedes-Benz chassic
Adria Alpina 

 

 

KABE ESTATE

 

Kabe Classic 2022 fås i 10 modeller

Kabe Classic 2022 fås i 10 modeller

Den populære Kabe Classic, må man sige har fået et stort designløft. Det er den samme campingvogn teknisk, den har bare fået et helt nyt design, både udvendigt og indvendigt. Den hedder nu Kabe Estate. 

Kabe Estate passer perfekt til dem der ønsker en praktisk rejsevogn, eller til småbørnsfamilierne. Den fås i hele 10 modeller og 17 planløsninger og indeholder, selvfølgelig alle Kabes indbyggede værdier, som høj kvalitet og stabile egenskaber året rundt. 

Udvendigt har Estate fået et helt nyt design med glatte sider og dekalsæt i et tredimensionelt look. Der er også kommet sorte detaljer på vinduer og gitteret ved udluftningslugen, så det passer til det sorte design, der også er indvendigt i vognen. 

Den nye Estate har et stilrent og moderne design. Der er de samme store vinduer i køkkenet og forreste siddegruppe som vi kender det fra Classic men planløsningen er blevet meget mere åben. Overskabene er i mat hvid folie, i en kombination med den mørkere træfolie, som sætter stilen for det indvendige design. Alle kontakter, greb og vandhaner er i et matsort design, som går igen i hele vognen. 

Stilrene og moderne Kabe Estate

Stilrene og moderne Kabe Estate

Du kan konfigurer din helt egen Kabe Estate her

 

 

KNAUS E.POWER

 

Knaus E.Power med smart energistyring

Knaus E.Power med smart energistyring

Med den nye Knaus E.Power bliver det ikke hurtigere, sikrer eller mere bekvemt at tage på campingferie. Vælg ud fra hele 10 Sport E.Power Selection grundrids og 3 Südwind grundrids. Med en Knaus E.Power får du mere lagerplads, de nyeste elektroniske apparater, lettere betjening, samt øget sikkerhed. 

Gasfri drift

Gasfri drift

Smart energistyring

Smart energistyring

Feel-good klima

Feel-good klima

Fuldt udstyret køkken

Fuldt udstyret køkken

I og med vognen er 100% gasfri, vil der være ekstra opbevaring i frontkassen. Du slipper også for at slæbe rundt på gasflasker, samt skal du heller aldrig kontrollere niveauer igen. Knaus E.Power er fuldt elektriske, de er derfor ikke kun mere sikre, men også endnu lettere - og klimavenlig. 

Den smarte energistyring, sørger for at de elektriske apparater i vognen reguleres automatisk, prioriteres og slukkes/tilføjes efter behov og tilgængelig strøm. Helt uden at sprænge sikringer. Det eneste du skal gøre, er at indstille sikringsbeskyttelsen i ampere, som er angivet på den campingplads du campere på. 

Klimaanlægget som er installeret i siddegruppens opbevaringsboks, er energieffektivt og fungere stille. Der hører også en fjernbetjening med til klimaanlægget, så det er let at betjene. 

Køkkenet i en Knaus E.Power, er fuldt udstyret med både kompressorkøleskab og induktionskogeplader. Hvilket gør det nemt at lave mad inde i vognen. 

Du kan konfigurere din helt egen Knaus E.Power her

 

 

 

NY WEINSBERG CARACOMPACT EDITION PEPPER 640 og 640 SUITE PÅ MERCEDES-BENZ CHASSIS

 

Weinsberg CaraCompact EDITION PEPPER er som du kender den, en veludstyret del-integreret autocamper, med alt det udstyr du kan ønske dig. Denne autocamper har været en kæmpe succes på det danske marked. Nu som noget helt nyt, kommer Weinsberg CaraCompact EDITON PEPPER 640 og 640 Suite også på Mercedes-Benz chassis. 

Som standard kommer den nye autocamper med bakkamera, alufælge, markise, navigation, fartpilot mm. 

 

 

Mercedes-Benz autocamper med bakkamera og fartpilot

Mercedes-Benz autocamper med bakkamera og fartpilot

Adria Alpina 

 

Adria Alpina den perfekte helårsvogn

Adria Alpina den perfekte helårsvogn

Den helt store nyhed hos Adria her i 2022, er Adria Alpina. Den har fået helt nyt eksteriør design og en stor opgradering af interiør. 

Alpinaen er for alle, uanset om du er vild med solferier eller om du er mere til skiferierne. Denne flotte helårsvogn er nemlig perfekt til både sol, sne og kulde. Den er lys og velisoleret med gulvvarme. 

Adria Alpina har indbygget panoramavindue, hvilket giver en masse naturligt lys og en endnu større rumfornemmelse. 

Du får også en endnu bedre køreoplevelse med den innovative løsning, som forbedrer aerodynamikken under kørsel. 

Kom endelig forbi vores butik enten i Silkeborg eller Århus og se de helt nye modeller
Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig på: 

Silkeborg afdeling: 
Telefon: 97125366
Mail: Info@camping-specialisten.dk

Århus afdeling:
Telefon: 86283566
Mail: Mail@cgo.as

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv